Naar boven

Kultivate

Kultivate Kultivate zet zichzelf op de kaart door te durven. Ze hebben de durf om zich zelf te zijn, anders te denken en buiten de gebaande paden te treden. En dat resulteert in een verrassend mooie collectie t-shirts, truien, polo's en hoodies.

 

The Kultivate way of life

Kultivate zet zichzelf op de kaart door te durven. Ze hebben de durf om zich zelf te zijn, anders te denken en buiten de gebaande paden te treden. En dat resulteert in een verrassend mooie collectie t-shirts, truien, polo's en hoodies. 

Geef vorm aan jouw stijl

De naam Kultivate is ontstaan uit het woord cultivate. Cultiveren heeft verschillende betekenissen, maar twee ervan zijn: vormen en ontwikkelen. Kultivate heeft een collectie ontwikkeld waarbij jij vorm geeft aan je eigen unieke stijl. Door te variëren en te combineren, creeër jij een unieke look die perfect bij jou past.

Collectie

Zeg je prints, dan zeg je Kultivate. Dankzij de opvallende prints en details valt Kultivate ieder seizoen weer op. De kleuren van dit seizoen zijn grijs, groen en wit. Basic kleuren maar daardoor zeker niet minder mooi! Zoals we zeiden gaat het om de prints bij Kultivate. Varierend van minimalistische print tot aan all-overprint met veren en bladeren. Dat past natuurlijk prima bij outdoor types, maar net zo goed in de urban jungle.

Vergelijkbare modemerken

Als je Kultivate leuk vindt, bekijk dan ook eens de collecties van Cast Iron, No-Excess en Superdry