Naar boven

MAC

(12) (12 artikelen)
MAC Mac is een Duits broekenmerk van formaat. De afgelopen 40 jaar heeft Mac zich ontwikkeld tot dé broekenspecialist in Europa. Mac broeken vallen erg goed in de smaak bij onze klanten, vandaar dat wij Mac al jaren verkopen in onze kledingwinkel. Het is dan ook niet verrassend dat Mac een van de best verkochte broekenmerken is in Europa.

Mac broeken online

Mac is een Duits broekenmerk van formaat. De afgelopen 40 jaar heeft Mac zich ontwikkeld tot dé broekenspecialist in Europa. Mac broeken vallen erg goed in de smaak bij onze klanten, vandaar dat wij Mac al jaren verkopen in onze kledingwinkel. Het is dan ook niet verrassend dat Mac een van de best verkochte broekenmerken is in Europa.

Broeken met de perfecte pasvorm

Mac broeken zitten heerlijk comfortabel en zijn van bijzonder goede kwaliteit. Het broekenmerk weet modetrends om te zetten in mooie broekmodellen met goede pasvorm. Mac biedt de keuze uit een grote diversiteit aan stoffen en actuele kleuren. De Mac jeans zijn niet te veel afgewassen waardoor de jeans prima te dragen is voor zakelijke en andere nette aangelegenheden. 

Collectie 2022

Mac noemt zichzelf niet voor niks ‘the jeans revolution’. Ze hebben namelijk voor ieder onderstel een geschikte broek. Naast de uitgebreide jeanscollectie zien we dit seizoen een nieuwe trend: De chino. Mac neemt hiermee het voortouw in de smart casual trend, waarbij je een smart item, in dit geval een chino, mixt en matcht met een t-shirt en/of sneakers. Op die manier zie je er gekleed maar toch casual uit. De chino’s in wol optiek zijn daarbij echte eye catchers. Wil je echt een statement maken, ga dan voor de chino met ruitprint. Dus join the chino revolution met Mac.

Mac assortiment

Mac heeft een brede collectie aan broeken:

  • Mac pantalons
  • Mac jeans heren
  • Mac katoenen broek
  • Mac spijkerbroeken

Als Mac broeken je goed bevallen dan passen de modemerken Meyer en Gardeur waarschijnlijk ook goed bij jou. Bekijk de collectie van deze topmerken in onze webshop!