Naar boven

Marnelli

Marnelli overhemden

Marnelli is een Italiaans modemerk dat stijlvolle overhemden op de markt brengt. Marnelli is ontstaan in 1980 toen de 20-jarige Valentini Finamore Marnelli startte met het ontwerpen van Italiaanse overhemden onder het gelijknamige label. Door de toenemende vraag vanuit Nederland zijn de exclusieve Marnelli overhemden sinds 2008 ook verkrijgbaar in Nederland. Marnelli overhemden verkopen wij op dit moment alleen in onze kledingwinkel en nog niet online.

Nette overhemden met een mooie pasvorm

Marnelli overhemden zijn trendy overhemden met elegante uitstraling. Volg jij de modetrends op de voet dan kan je uitstekend uit de voeten met een mooie en opvallende collectie overhemden. Ook voor als je stijl iets meer ingetogen is, heeft Marnelli een aantal prachtige overhemden in hun collectie opgenomen. Marnelli biedt nette overhemden met eenmooie pasvorm waar menig man warm voor loopt.

Zomercollectie 2017

Stijlvol, subtiele prints en details. Daarvoor kan je dit seizoen terecht bij Marnelli. De all-overprint komt ook deze zomer weer terug. Hou je het liever bij een basic dan kan je daarvoor ook zeker bij Marnelli slagen. Vooral voor zakelijk gebruik zijn deze overhemden meer dan geschikt. Blauw is de hoofdkleur van de collectie.


Marnelli