Naar boven

Marnelli

Marnelli overhemden

Marnelli is een Italiaans modemerk dat stijlvolle overhemden op de markt brengt. Marnelli is ontstaan in 1980 toen de 20-jarige Valentini Finamore Marnelli startte met het ontwerpen van Italiaanse overhemden onder het gelijknamige label. Door de toenemende vraag vanuit Nederland zijn de exclusieve Marnelli overhemden sinds 2008 ook verkrijgbaar in Nederland. Marnelli overhemden verkopen wij op dit moment alleen in onze kledingwinkel en nog niet online.

Nette overhemden met een mooie pasvorm

Marnelli overhemden zijn trendy overhemden met elegante uitstraling. Volg jij de modetrends op de voet dan kan je uitstekend uit de voeten met een mooie en opvallende collectie overhemden. Ook voor als je stijl iets meer ingetogen is, heeft Marnelli een aantal prachtige overhemden in hun collectie opgenomen. Marnelli biedt nette overhemden met eenmooie pasvorm waar menig man warm voor loopt.

Collectie 2018

De Italiaanse overhemden van Marnelli mogen dit seizoen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Marnelli valt op door haar trendy dessins en mooie details. Nieuw dit seizoen is dat de overhemden ook voorzien zijn van boordmaten, waardoor de overhemden een nog betere pasvorm krijgen dan ze al hadden. Niet zo gek dat menig man er warm voor loopt. Kom de Marnelli overhemden passen in de winkel en je begrijpt meteen waarom Marnelli zo populair is!