Naar boven

Masterhand

Masterhand trouwpakken en kostuums

Of je nu op zoek bent naar een trouwpak of voor een mooie outfit voor een speciale gelegenheid. Bij Masterhand ben je aan het goede adres! Masterhand is de specialist op het gebied van trouwpakken en gelegenheidskleding.

 

Collectie Masterhand 2020

Bij Masterhand vind je een uitgebreid aanbod met ontwerpen in diverse kleuren; midnight blue, subtiele bruine kleuren en grijze tinten. De stoffen zijn van hoge kwaliteit en voelen zacht en comfortabel aan. Daarnaast heeft Masterhand verschillende slim-fit modellen die mooi aansluiten, zodat de vorm van het lichaam goed tot zijn recht komt.

 Masterhand 

 “Masterhand, stijl en comfort op jouw mooiste dag”

Jouw trouwdag is een zeer speciale dag en op deze dag wil je er natuurlijk op en top uit zien. Masterhand zorgt ervoor dat jij je goed voelt in je trouwpak en er stijlvol en verzorgd uitziet. En, ook belangrijk, dat het trouwpak een perfecte match is bij de jurk van jouw aanstaande!

 

Trouwpakken bij Lodewijk Mode

Masterhand vind je in onze winkel in Franeker op onze afdeling trouwpakken en maatpakken. Naast Masterhand verkopen wij ook merken als Roy Robsen en Immediate, die beide ook zeer geschikt zijn als je opzoek bent naar trouwkleding.

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van trouwkleding? Of wil je graag inspiratie op doen? Kom gerust een keer langs of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.