Naar boven

Masterhand

Trouwen? Masterhand trouwpakken

Staat u op het punt om het ja-woord te geven aan uw verloofde of bent u te gast op een bijzondere gelegenheid? Met een trouwpak of maatpak van Masterhand valt u op in de menigte. Masterhand is de specialist op gebied vantrouwpakken en herenmode.

De pakken van Masterhand zijn uiteraard ook geschikt voor andere gelegenheden dan een bruiloft. Met de ruime collectie pakken en accessoires van Masterhand heeft u volop keuze. Van smokings, vlinderdassen en overhemden tot complete kostuums.

Collectie Masterhand: drie thema’s

Masterhand heeft een uitgebreid aanbod en om het je makkelijker te maken zijn er drie thema’s:

Bestseller collectie

De ontwerpen zijn er in diverse kleuren: van subtiele bruine kleuren tot grijze tinten. Ook zijn er pakken in midnight bleu. De gebruikte materialen voelen zacht aan en zijn van hoge kwaliteit.  In ieder onderdeel van het kostuum zie je de liefde voor details.

Celebration collectie

Deze collectie staat bekend om de iets sportievere look. De slim-fit modellen sluiten mooi aan waardoor de vorm van het lichaam goed uit de verf komt.

Classic collectie

Ben je uitgenodigd voor een bal, ga je naar het opera of sta je als celebrity op de rode loper? Geen nood, Masterhand heeft ook een klassieke look collectie. De afwerking is van hoge kwaliteit en de kleding heeft een mooie voering.    

Afdeling trouwpakken en maatpakken

In onze kledingwinkel in Franeker hebben wij een afdeling met trouwpakken. Hier verkopen wij onder andere de Masterhand trouwpakken. Maar ook andere kledingmerken zijn goed vertegenwoordig. Ben jij op zoek naar een mooi (trouw)pak dat volledig aansluit op jouw wensen? Wij helpen je graag verder. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak voor persoonlijk advies.
De nieuwste Trouw trends van 2019 staan online in onze blog!