Naar boven

Scotch and Soda

(26) (26 artikelen)
Scotch & Soda

Scotch and Soda online

Scotch and Soda is een kledingmerk met een geheel eigen stijl. Het merk is oorspronkelijk in 1980 opgericht, maar heeft in 2001 drastische veranderingen in het design doorgevoerd. Een succesvolle stap, want Scotch and Soda staat sindsdien bekend als een van de meest trendsettende modemerken van Nederland en wordt inmiddels wereldwijd verkocht.

Hip and happening

Dat de ontwerpers van Scotch and Soda gevoel voor modetrends hebben, is geen discussiepunt. Daar veel modemerken trendvolgend zijn, weet Scotch and Soda keer op een keer een collectie neer te zetten met nieuwe, verfrissende items waar iedere modebewuste man warm voor loopt. Ieder kledingstuk is met passie ontworpen en daar worden wij bij Lodewijk Mode voor Mannen heel blij van. Jij ook?

Scotch & Soda collectie 2022

Scotch & Soda gaat voor urban chic dit seizoen. De collectie is geïnspireerd op nautische invloeden. Dit zie je terug in de vele klassieke streepdessins, maar ook in de kleuren: bottle green, army, blauw en indigo, gecontrasteerd met oranje en roodtinten. De collectie oogt zeker eigentijds, maar daarnaast ook tijdloos, met klassiekers als de wollen jas, de kashmir trui en de longsleeve polo. Geen schreeuwerige prints, maar mooie ingetogen high end items waar je jaren mee vooruit kunt.

Collectie Scotch and Soda

Scotch and Soda biedt een brede collectie voor de hippe vogels onder ons:

  • Scotch and Soda overhemd
  • Scotch and Soda broek
  • Scotch and Soda shirt 
  • Scotch and Soda vest
  • Scotch and Soda trui
  • Scotch and Soda jas

Als Scotch and Soda je goed bevalt dan zijn Cast Iron, Amsterdams Blauw en G-Star misschien ook wel wat voor jou! Bekijk de collectie van deze topmerken online!