Naar boven

Scotch & Soda

Scotch & Soda

Scotch and Soda online

Scotch and Soda is een kledingmerk met een geheel eigen stijl. Het merk is oorspronkelijk in 1980 opgericht, maar heeft in 2001 drastische veranderingen in het design doorgevoerd. Een succesvolle stap, want Scotch and Soda staat sindsdien bekend als een van de meest trendsettende modemerken van Nederland en wordt inmiddels wereldwijd verkocht.

Hip and happening

Dat de ontwerpers van Scotch and Soda gevoel voor modetrends hebben, is geen discussiepunt. Daar veel modemerken trendvolgend zijn, weet Scotch and Soda keer op een keer een collectie neer te zetten met nieuwe, verfrissende items waar iedere modebewuste man warm voor loopt. Ieder kledingstuk is met passie ontworpen en daar worden wij bij Lodewijk Mode voor Mannen heel blij van. Jij ook?

Zomercollectie 2017

Scotch & Soda heeft ook dit seizoen weer een collectie ontworpen waar je u tegen zegt! Trends die Scotch & Soda toepast zijn ‘bohemian’ en ‘urban jungle’. Of te wel, prints van bloemen en bladeren, natuurlijke tinten qua kleur en fijne materialen. Mocht je op zoek zijn naar een stoere jeansoutfit? Dan kan je bij Scotch & Soda terecht. Maar ook zeker voor een nette casualoutfit. Door de veelzijdige en trendy collectie kan je er op ieder moment slagen. De musthave van dit seizoen is de parka! Een functionele en tevens stijlvolle jas, geschikt voor een Hollands buitje op zijn tijd.

Collectie Scotch and Soda

Scotch and Soda biedt een brede collectie voor de hippe vogels onder ons:

  • Scotch and Soda overhemd
  • Scotch and Soda broek
  • Scotch and Soda shirt 
  • Scotch and Soda vest
  • Scotch and Soda trui
  • Scotch and Soda jas

Als Scotch and Soda je goed bevalt dan zijn Cast Iron, Amsterdams Blauw en G-Star misschien ook wel wat voor jou! Bekijk de collectie van deze topmerken online!