Naar boven

Stones

Stones

Stones jassen en colberts online

Stones is een van de vele modemerken die wij bij Lodewijk Mode voor Mannen verkopen. Stones is een toonaangevend modemerk op gebied van jassen en colberts. Het merk verkoopt mooie passende modellen voor een betaalbare prijs. Bij Lodewijk Mode voor Mannen zijn wij keer op keer enthousiast over de prachtige collectie jassen die Stones elk seizoen op de markt brengt.

De perfecte balans tussen stoer en stijlvol

Stones heeft veel aandacht voor details. Zo zien we vaak opvallende prints aan de binnenkant van het colbert. Ook de knopen en sticksels worden met zorg uitgekozen. Het aanbod Stones jassen is erg gevarieerd waardoor er voor vrijwel iedere man en kledingstijl een geschikt item tussen zit. 

Zomercollectie 2018

Ben je op zoek naar een betaalbaar kostuum? Dan raden wij jou de collectie van Stones aan. De kostuums van deze zomer bestaan uit heldere blauwtinten. Zoek je eens iets anders dan blauw dan hebben wij ook een grijs kostuum. De details zijn ingetogen gebleven, dat maakt het kostuum extra veelzijdig. Hierdoor kan je het namelijk bij meerdere gelegenheden dragen. De kostuums hebben een mooie slanke pasvorm, en zijn daardoor ook voor jonge pakkendragers erg geschikt.

Collectie Stones

De collectie van Stones bestaat uit:

  • Stones colbert
  • Stones jassen
  • Stones trenchcoat
  • Stones blazer

Combineer je Stones blazer met een mooi Olymp overhemd of  kies een opvallend overhemd van A Fish Named Fred. Bekijk de collectie van deze topmerken online!


Stones  Stones