Naar boven

Broeken 10-daagse 

Tien dagen lang korting op alle (lange) broeken en een weekend vol met stoere activiteiten speciaal voor jou. Kom langs met je broer, buurman, vader, vriend of misschien je vrouw en scoor die broek!


 

Tweede broek halve prijs

Van 17 tot en met 29 april 2018 kun je 10 dagen lang je favoriete broeken met korting shoppen. Voor de tweede broek betaal je maar de halve prijs! Shop je liever online? Dan krijg je op iedere broek 25% korting. In het laatste weekend van april hebben we allerlei leuke activiteiten bij ons in de winkel. Zien we je dan?

Atelier in huis

Onze vaste kleermaker is op 28 en 29 april in de winkel en kan direct jouw nieuwe of oude broek inkorten. Ondertussen kun je nog even rondkijken in de winkel of kun je genieten van een vers kopje koffie bereidt door de barista.

Spijkerbroekhangen

Op zaterdag 28 april tussen 14.00u en 16.00u kun je meedoen met spijkerbroekhangen! De regels zijn simpel: wie het langste kan blijven hangen zonder te smokkelen wint een broek naar keuze. Denk jij dat je de (wils)kracht hebt om deze uitdaging aan te gaan? We dare you!

NB. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. De winnaar wordt om 16.00u bekend gemaakt door DJ Quickfinger bij Lodewijk Mode voor Mannen en mag direct zijn prijs in ontvangst nemen. De prijs wordt niet uitgekeerd in geld en wordt uitsluitend uitgereikt aan de winnaar. Indien de winnaar niet aanwezig is tijdens de bekendmaking, zal de prijs worden doorgeschoven naar de nummer twee.


 

Verse koffie van de barista

De barista, een echt ambachtelijk vak, is een soort van koffiekunstenaar die over een omvangrijke kennis op het gebied van koffie beschikt. Maar naast dat hij een berg aan kennis heeft, maken ze ook fantastische koffie. De barista van Barrevoets uit Leeuwarden maakt met veel liefde een smaakvol kopje koffie voor je klaar op zondag 29 april aanstaande.