Naar boven

Business & Maatpakken

Jeansafdeling
Casual afdeling

 

Business & Maatpakken


Zaken doen, begint met een mooi passend pak
Als zakenman wilt u graag goed voor de dag komen. Een eerste indruk maakt u immers maar één keer. Met een goed advies van een van onze modeadviseurs slaag je er altijd in om de juiste toon en stijl voor jezelf te vinden.

Trends in business winter 2017


Net als voorgaande seizoenen is blauw nog steeds een populaire kleur voor pakken. Verder mag het deze winter allemaal een beetje meer zijn. Een driedelig kostuum is dan ook helemaal hot. Vooral de details in het pochet maken je kostuum helemaal af. Durf op te vallen met een paar nette schoenen van Rehab.

Maatpakken


Zit je pak toch niet tussen onze ruime collectie herenpakken of wil je, je meer onderscheiden? Dan kun je er ook voor kiezen om een pak op maat te laten maken. Want wat zit er nu prettiger dan een kostuum dat helemaal op uw lijf is geschreven? Met een maatpak ben je in het bezit van een perfect passend, exclusief en uniek exemplaar. Oftewel puur vakmanschap. Op onze afdeling voor maatpakken kun je kiezen uit een ruime hoeveelheid stoffen, dessins, voeringen, knopen en andere accessoires. Samen met het advies van onze ervaren modeadviseurs krijg je hét maatkostuum dat volledig is afgestemd op jouw wensen.

Business