Naar boven

Business & MaatpakkenZakendoen begint met een mooi passend pak. Als zakenman wil je graag goed voor de dag komen. Een eerste indruk maak je immers maar één keer. Met het vakkundige advies van onze adviseurs slaag je er altijd in om de juiste toon en stijl voor jezelf te vinden.


Business trends zomer

Blauw pakken zijn, net als voogaande seizoenen nog steeds de populairste kleur voor pakken. Verder mag het deze zomer allemaal wat comfortabeler. Sportieve invloeden worden moeiteloos gecombineerd met een net pak. Een jerseypak is dan ook helemaal hot! Voor wie écht even wat meer wil in een businesspak of maatpak is het ruitpak dé outfit voor deze zomer. Vooral de details in het pochet maken je kostuum helemaal af. Durf ook op te vallen met een paar nette schoenen van Rehab.

Laat jouw pak op maat maken! Want wat zit er nu prettiger dan een pak dat op jouw lijf is geschreven?

 

Maatpakken maken de man

Zit je pak toch niet tussen onze ruime collectie herenpakken of wil je, je meer onderscheiden? Dan kun je er ook voor kiezen om een pak op maat te laten maken. Want wat zit er nu prettiger dan een kostuum dat helemaal op jouw lijf is geschreven? Met een maatpak ben je in het bezit van een perfect passend, exclusief en uniek exemplaar. Oftewel puur vakmanschap. Op onze afdeling voor maatpakken kun je kiezen uit een ruime hoeveelheid stoffen, dessins, voeringen, knopen en andere accessoires. Samen met het advies van onze ervaren modeadviseurs krijg je hét maatkostuum dat volledig is afgestemd op jouw wensen.


  

 

Jeansafdeling
Casual afdeling