Naar boven

Business & MaatpakkenAls man wil je graag goed voor de dag komen. In een mooi passend pak lukt dat gegarandeerd. Een eerste indruk maak je maar één keer, maak daarom gebruik van het vakkundige advies van onze adviseurs om jouw perfecte pak te vinden. 


Business trends: winter 2018

Blauw blijft de populairste kleur voor pakken, aangevuld met grijs. De collectie bestaat uit traditionele pakken die stijlvol staan bij elke man. Zowel 2 als 3-delige business outfits. Om het net wat persoonlijker te maken kun je kijken naar diverse stoffen en design, zoals kleine werkjes of een krijtstreep. Let ook op de zakken, wil je deze schuin of recht op je colbert? Durf op te vallen met een paar nette schoenen van Rehab.


Kleren maken de man. Gun jezelf dat perfecte pak. 

 

Maatpakken

Op zoek naar iets unieks? Kies dan voor een prachtig maatpak dat als gegoten zit. Jij bepaalt welke stof, garen, knopen en voering we gebruiken. Om het helemaal af te maken laat je je naam of initialen borduren op de binnen voering van het colbert. Met een maatpak ben je in het bezit van een perfect passend, exclusief en uniek exemplaar. Oftewel puur vakmanschap. Op onze afdeling voor maatpakken kun je kiezen uit een ruime hoeveelheid stoffen, dessins, voeringen, knopen en andere accessoires. Samen met het advies van onze ervaren modeadviseurs krijg je hét maatkostuum dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Kom de prachtige collectie ontdekken in de winkel.  

 

Jeansafdeling
Casual afdeling