Naar boven

JeansactieJe hebt vast wel een oude broek of miskoop in je kast liggen die je niet meer draagt. Zonde? Nee hoor, want van 12 tot en met 25 maart is jouw oude broek geld waard! Lever je oude broek in bij Lodewijk Mode voor Mannen en je krijgt €15,- korting op een nieuwe broek*. Samen met Stichting Townships geven wij jouw oude broek een nieuw leven en maken zo heel veel mensen blij. Dus duik snel je kast in en kom langs!

Stichting Townships

Stichting Townships S.A. verzendt containers met allerlei goederen naar de townships in Zuid Afrika en naar Gambia. De goederen bestaan onder andere uit schoolmeubilair, speelgoed, gereedschap, naaimachines, kleding en schoeisel. De stichting is in 2001 opgericht door Douwe en Gerry Helfrich uit Dronrijp. >>Lees meer


*Bij elke broek die je bij ons koopt, mag je 1 oude broek inleveren en krijg je €15,- korting op de nieuwe broek. De broeken die je kunt inleveren zijn: spijkerbroeken, pantalons en andere lange broeken, het merk maakt niet uit. Met uitzondering van sportkleding, korte broeken en outdoorkleding. De oude broeken worden gedoneerd aan het goede doel. Deze actie is geldig van 12 tot en met 25 maart en geldt op al onze broeken.