Naar boven

KostuumactieVrouwen zijn dol op mannen die een pak dragen. En zeg nou zelf, kleren maken de man! Lodewijk Mode voor Mannen heeft een uitgebreid assortiment (maat)pakken en met behulp van onze personal shoppers slaag je altijd met een pak dat als gegoten zit. Van 12 tot en met 25 maart ontvang je bij aankoop van een mix & match pak de tweede pantalon gratis en maak je kans op een fantastische prijs!

Heren pakken

Als zakenman wil je goed voor de dag komen. Maar ook op je eerste werkdag of voor een speciale gelegenheid. Een eerste indruk maak je immers maar één keer. Ben je op zoek naar een goed passend en mooi kostuum? In ons assortiment vind je merken als Benvenuto, Roy Robson en Stones. Kom naar onze winkel in Franeker en bekijk het assortiment!

Win een weekend cabrio rijden!

Koop je tussen 12 en 25 maart 2018 een tweedelig mix & match pak van Benvenuto of Roy Robson, dan ontvang je de tweede pantalon gratis bij besteding vanaf 299 euro. Tevens maak je in deze periode kans op een weekend gratis rijden in een Mercedes-Benz cabrio!* Koop je een (maat)pak bij Lodewijk Mode voor Mannen, dan maak je kans op deze fantastische prijs. 

  
* Tweede pantalon gratis bij aankoop van een tweedelig Benvenuto of Roy Robson kostuum (mix & match) vanaf € 299,-. Deze actie is geldig t/m 25 maart 2018. Alleen deelnemers vanaf 18 jaar of ouder dingen mee naar de actieprijs. De cabrio wordt gratis uitgeleend door Wensink Mercedes-Benz onder de door haar gestelde voorwaarden. De prijs is exclusief brandstof.