Naar boven

Personal shoppingZoek je hulp bij het vinden van een passende outfit voor bijvoorbeeld een sollicitatie of event? Wil je een unieke persoonlijke stijl creëren? Of ben je op zoek naar een compleet nieuwe garderobe? Boek nu een personal shopper en je slaagt gegarandeerd!

Wij doen er alles aan om shoppen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Van een passende outfit voor je werk tot een complete garderobe, je vindt het bij Lodewijk Mode voor Mannen. Maak een afspraak met onze personal shoppers! Wij helpen je met het vinden van een nieuwe outfit en look!


Personal shopper

Voor twee uren heb jij de personal shopper van Lodewijk Mode volledig tot jouw beschikking. Onder het genot van een hapje en drankje bespreken we wat er past bij jouw wensen, stijl en natuurlijk budget. Daarna gaat de personal shopper aan de slag om de mooiste outfits voor jou samen te stellen. Jij hoeft alleen maar te passen. Tijdens de shopafspraak in de winkel ontvang je uiteindelijk een passend stijladvies, afgestemd op jouw persoonlijke smaak. Het advies is gratis en natuurlijk geheel vrijblijvend.