Naar boven

Trouw- & MaatpakkenAls man wil je graag goed voor de dag komen. In een mooi passend pak lukt dat gegarandeerd. Een eerste indruk maak je maar één keer, maak daarom gebruik van het vakkundige advies van onze adviseurs om jouw perfecte pak te vinden. 

Kleren maken de man. Gun jezelf dat perfecte pak. 


Business trends 2020

Blauw blijft de populairste kleur voor pakken, aangevuld met grijs en verschillende tinten bruin. De collectie bestaat uit traditionele pakken die stijlvol staan bij elke man. Zowel 2 als 3-delige business outfits. Om het net wat persoonlijker te maken kun je kijken naar diverse stoffen en design, zoals kleine werkjes of een krijtstreep. Let ook op de zakken, wil je deze schuin of recht op je colbert? Durf op te vallen met een paar nette schoenen van Rehab.

Rehab schoenen

Pakken op maat

Zit jouw maatpak niet tussen ons assortiment? Of ben je opzoek naar iets specialers en persoonlijkers? Kies dan voor een pak op maat! De keuze is aan jou: jij bepaalt welke stof, garen, knopen en voering we gebruiken. Om het helemaal af te maken laat je je naam of initialen borduren op de binnen voering van het colbert. Met een maatpak ben je in het bezit van een perfect passend, exclusief en uniek exemplaar. Oftewel puur vakmanschap. Samen met het advies van onze ervaren modeadviseurs krijg je hét maatkostuum dat volledig is afgestemd op jouw wensen. 


 
 

Hoe werkt het? 

1. Maak een afspraak met onze modeadviseurs via onderstaande button.
2. Kies je favoriete stof.
3. Laat je maten opnemen.
4. Bepaal je persoonlijk design (kies uit een ruime hoeveelheid dessins, voeringen, knopen en andere accessoires).
5. Rond de order af.

De verwachte levertijd van pakken op maat is 4-6 weken.

Geen compleet kostuum nodig? Geen probleem! Ook alleen een colbert, pantalon of gilet worden voor je op maat gemaakt!