Trouwpakken Friesland
2022 is het jaar waarin jij je lief meeneemt in je dromen. Daar hoort natuurlijk een passend, feestelijk, verrassend en cool kostuum bij. Kom bij ons langs en ontdek onze Trouw- & Maatpakken. Reserveer hier vrijblijvend je moment om langs te komen zodat er een medewerker voor je klaar staat (ook zonder reservering kan je onze Trouw- & Maatpakken bewonderen).

Mannen met smaak kiezen voor een pak met stijl. Van ingetogen chique tot hip en opvallend. 


Pak(kende) Trends voor 2022

Blauw is de populairste kleur onder de pakken. In onze collectie hebben wij dan ook allerlei verschillende tinten. Wil je een iets opvallendere pak? Kies dan voor het groene pak van Immediate. Deze bestaat uit wol/zijde en is altijd soepel en altijd stijlvol. Wil je liever een lichter kleur pak, kies dan voor een zandkleurige pak van Dutch Dandies. Die tevens gemaakt is van zuiver scheerwol. Op de dag van je leven wil je niet naast je schoenen lopen, durf daarom op te vallen met een paar nette schoenen.


 


Pakken op maat

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk niet inzitten over je kostuum. Daarom heb je ook de mogelijkheid voor een pak op maat! De keuze is aan jou: jij bepaalt welke stof, garen, knopen en voering we gebruiken. Je kan het pak helemaal af laten maken door je initialen op de binnenvoering te laten borduren.

Kom daarom op tijd bij ons langs en plan een winkelbezoek in. Dan kan jij gerust op de dag van je leven “shinen”.