Naar boven

Wat gaat er gebeuren?

Futureproof 

YES! Het hoge woord is en mag eruit, Lodewijk Mode voor Mannen gaat verbouwen! We hebben dit jaar niet onder stoelen of banken gestoken dat we 75 jaar bestaan en dat het bedrijf volop in ontwikkeling is. Onze blik staat op de toekomst en daar hoort verandering en vernieuwing bij. We zijn inmiddels al ruim een jaar bezig met de plannen voor een totale make-over. Vol enthousiasme en een klein beetje ongeduld delen we dit met jou! Je zult dus begrijpen dat we de afgelopen tijd dan ook meerdere malen onze tong af hebben moeten bijten om tot dit moment te komen!

Wat kan en mag je de komende tijd van ons verwachten?!

Op het moment dat jij dit leest is de verbouwingsleegverkoop in volle gang en laten we jou profiteren van oplopende kortingen. We organiseren extra koopmomenten, events en ludieke acties. Hiervoor houden we jou op de hoogte via social media, onze nieuwsbrief, hier en daar een advertentie in de krant en zo nu en dan stopt de postbode iets in jou brievenbus ;)!

De verbouwing vindt plaats in de maanden januari & februari. Omdat we 2 ingangen hebben, verbouwen we in 2 fases! Daardoor hoeven wij geen enkele dag dicht. Je kunt dus in januari en februari gewoon nog bij ons komen winkelen. Er moet flink wat voorraad de winkel uit om ruimte te maken voor de interieurbouwers. Help jij ons opruimen?!