Naar boven

Kostuums

Wil je een artikel in onze winkel komen passen? Informeer vooraf altijd even of het artikel op voorraad is. We zijn telefonisch bereikbaar via 0517-392144 of stuur een appje naar 06-57063062

Pakken en kostuums

Bij Lodewijk Mode voor Mannen hebben wij een afdeling Business & Maatpakken waar je een groot assortiment kostuums vindt. Zoek je iets specialers dan kan je terecht op onze afdeling Trouwpakken. Onze mode-adviseurs hebben alle kennis en ervaring in huis om jou het ideale pak aan te meten. Of dit nou een maatpak betreft of een mix and match pak. Wij helpen je graag aan een pak waarin jij je prettig voelt en dat past binnen jouw budget.

Kostuums online

Omdat kostuums en pakken vakwerk betreft, adviseren wij je om voor een goed sluitend pak langs te komen in onze kledingwinkel. Heb je even geen tijd of zin dan vind je in onze webshop de colberts van Born with Appetite en Blue Industry.

(Semi) Dress overhemden

Ben je op zoek naar een mooi (semi) dress overhemd voor onder je pak? Bekijk dan eens de collecties van:

Blue Industry overhemden
Olymp overhemden


Sneakersuit

Nieuw dit seizoen is de 'sneakersuit'. Speciaal voor de young professionals zijn de kostuums aangepast op de laatste trends. De sneakersuit heeft een slanke pasvorm, is wat korter qua lente en zit vooral super comfortabel. Zowel in onze winkel als online verkopen wij sneakersuits. Bekijk hier ons online assortiment, of kom eens langs in de winkel!