Naar boven

Kostuums

Pakken en kostuums


Bij Lodewijk Mode voor Mannen hebben wij een afdeling Business & Maatpakken waar je een groot assortiment kostuums vindt. Zoek je iets specialers dan kan je terecht op onze afdeling Trouwpakken. Onze mode-adviseurs hebben alle kennis en ervaring in huis om jou het ideale pak aan te meten. Of dit nou een maatpak betreft of een mix and match pak. Wij helpen je graag aan een pak waarin jij je prettig voelt en dat past binnen jouw budget.

Kostuums online


Omdat kostuums en pakken vakwerk betreft, adviseren wij je om voor een goed sluitend pak langs te komen in onze kledingwinkel. Heb je even geen tijd of zin dan vind je in onze webshop de colberts van Stones. Deze mix and match colberts zijn ideaal te combineren boven een pantalon van Stones. Daarnaast vind je in onze webshop de stropdassen van Profuomo. Hoewel een pak tegenwoordig prima zonder stropdas gedragen kan worden, zien we in het modebeeld de stropdas weer terugkomen. Volg jij de trends op de voet dan mag een stropdas dus niet in jouw kledingkast ontbreken.

(Semi) Dress overhemden


Ben je op zoek naar een mooi (semi) dress overhemd voor onder je pak? Bekijk dan eens de collecties van:

Blue Industry overhemden
R2 overhemden
Olymp overhemden
Marnelli overhemden

Sneakersuit

Nieuw dit seizoen is de 'sneakersuit'. Speciaal voor de young professionals zijn de kostuums aangepast op de laatste trends. De sneakersuit heeft een slanke pasvorm, is wat korter qua lente en zit vooral super comfortabel. Zowel in onze winkel als online verkopen wij sneakersuits. Bekijk hier ons online assortiment, of kom eens langs in de winkel!