Naar boven

Team Lodewijk mannenmode

 
 
 
 
 

Wilfred Lodewijks
In 2009 heb ik samen met mijn vrouw Marieke Lodewijks het bedrijf van mijn ouders overgenomen. Als derde generatie mogen wij Lodewijk Mode voor Mannen verder uitbouwen. De rol van winkelen verandert snel. Of u nu liever online wilt shoppen of tijdens de koopzondag, bij ons kunt je terecht wanneer je dat als klant wenst.
Marieke Lodewijks
Marieke Lodewijks
Samen met Wilfred ben ik nu 8 jaar werkzaam bij Lodewijk Mode. Naast het doen van inkopen, zorg ik samen met mijn collega's Ellen en Greta ervoor dat de winkel er spik en span uitziet. Als personal shopper adviseer ik je graag op de casualafdeling.
Ellen Sikkema
Ellen Sikkema-Hoogerhuis
Naast mijn functie als personal shopper ben ik verantwoordelijk voor de aankleding van de etalages en de winkel. Een nieuw seizoen betekent voor mij niet alleen nieuwe mode en trends, maar ook nieuwe attributen in de winkel. 
 
Marten Palstra
Marten Palstra
Voor mij kent dit jaar een bijzonder jubileum, ik ben namelijk 45 jaar werkzaam bij Lodewijk Mode voor Mannen. Als personal shopper zie je mij op de casual- en kostuumafdeling, daarnaast verzorg ik de muziek in de winkel. Ik werk graag met het merk State of Art.
Janny Ykema
Janny Ykema
Als personal shopper ben ik 10 jaar werkzaam bij Lodewijk Mode voor Mannen. Je kunt mij vinden op de casualafdeling. Dit seizoen werk ik graag met Cavallaro, mooie casual overhemden geschikt voor elke gelegenheid.

Sipke Bouma
Sipke Bouma werkt sinds juni 2017 bij Lodewijk mode. Ik werk in de weekenden als adviseur op de Jeansafdeling.  
 
Korstiaan
Korstiaan van Tilburg
Al sinds 1978 werk ik bij Lodewijk Mode voor Mannen. Als personal shopper adviseer ik je graag op de casual- en maatpakkenafdeling. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het logistieke proces achter de winkel. 
Greta Jellema
Greta Jellema-Ybema
Ruim een jaar geleden ben ik begonnen als personal shopper op de casual- en jeansafdeling. Samen met Ellen en Marieke doe ik de styling van de winkel. Een van mijn favoriete merken is PME Legend.
Alien Yke
Alien Yke
Vanuit de opleiding Small Business & Retail Mananagement loop ik stage bij Lodewijk Mode voor Mannen. Hier ondersteun ik mijn collega's op de winkelvloer. Samen met Menno en Hester doe ik de klantenservice voor onze webshop.
 
Max Käller
Max Käller
Inmiddels ben ik alweer 25 jaar in dienst op de businessafdeling. Voor het vinden of aanmeten van een business- of trouwpak kan je bij mij terecht. Stones is een pak met een goede pasvorm. Van dit merk mag je dit seizoen veel verwachten, zoals uitgewerkte stiksels en mooie stoffen.
Jan Alkema
Jan Alkema
Al meer dan 20 jaar ben ik in dienst in de winkel. Je komt mij tegen op de casualafdeling. Ik werk graag met de overhemden van A Fish Named Fred. Ben je op zoek naar een opvallend overhemd? Dan vertel ik je daar graag meer over!
Sanne Rinzema
Alie Hoekstra
12,5 jaar geleden begon ik als personal shopper bij Lodewijk Mode voor Mannen. Mijn persoonlijke voorkeur; Vanguard. Een stoere collectie geschikt voor de Friese man.
 
Menno Steenstra
Menno Steenstra
Als vast gezicht op de jeansafdeling ben ik nu 9 jaar werkzaam bij Lodewijk Mode voor Mannen. Ik leef voor denim en help je graag bij het creëren van een zakelijke, stoere of basic denimlook. Daarnaast richt ik mij op het inkopen van de nieuwe collectie en alles rondom de website.

Bastiaan van der Horst
Vanuit de opleiding MBO manager Retail, loop ik een half jaar stage bij Lodewijk. Ik ondersteun de collega`s in het magazijn en op de winkelvloer.

Kim Postma
Gerbrich de Jong
11 jaar geleden ben ik bij Lodewijk Mode voor Mannen begonnen als administratief medewerkster. Mij kom je niet tegen in de winkel, ik zit vooral op kantoor.
 
Tjerk
Tjerk Lodewijks
In 2009 hebben Wilfred & Marieke het bedrijf overgenomen. Nog steeds ben ik graag in de winkel actief. Klanten adviseren bij een keus uit verschillende collecties vanuit de winkel, dát is en blijft mijn passie. Een tevreden klant; dat is waarvoor je het doet!
Janny Ykema
Hein Post                       
Ik ben alweer 24 jaar werkzaam op de administratie bij de leukste mannenzaak van Friesland. Dat doe ik niet alleen bij de Mannen, maar ook bij Petra Lodewijk Mode.

Hester Brouwer
Ik werk nu een jaar bij Lodewijk Mode. Ik doe zowel de klantenservice, webshop en de verkoop in de winkel. Mijn favoriete merk is Scotch & Soda.