Naar boven

Ons team

Jeans
Casual afdeling
Business
Trouwpakken
 

Wilfred Lodewijks
In 2009 heb ik samen met mijn vrouw Marieke Lodewijks het bedrijf van mijn ouders overgenomen. Als derde generatie mogen wij Lodewijk Mode voor Mannen verder uitbouwen. De rol van winkelen verandert snel. Of u nu liever online wilt shoppen of tijdens de koopzondag, bij ons kunt u terecht wanneer u dat als klant wenst.
Marieke Lodewijks
Marieke Lodewijks
Samen met Wilfred ben ik nu 8 jaar werkzaam bij Lodewijk Mode. Mijn taak ligt naast het doen van inkopen, en de inrichting van de winkel. Samen met Ellen en Greta zorg ik ervoor dat de winkel er spik en span uitziet. Als personal shopper adviseer ik je graag op de casualafdeling.
Ellen Sikkema
Ellen Sikkema-Hoogerhuis
Naast mijn functie als personal shopper ben ik verantwoordelijk voor de aankleding van de etalages en de winkel. Een nieuw seizoen betekent voor mij niet alleen nieuwe mode en trends, maar ook nieuwe attributen in de winkel. Dit voorjaar is het G-STAR denimjack mijn favoriet!
 
Marten Palstra
Marten Palstra
Voor mij kent dit jaar een bijzonder jubileum, ik ben namelijk 45 jaar werkzaam bij Lodewijk Mode voor Mannen. Als personals shopper zie je mij op de casual- en kostuumafdeling, daarnaast verzorg ik de muziek in de winkel. Waar ik graag mee werk dit voorjaar is State of Art.
Janny Ykema
Janny Ykema
Als personal shopper ben ik 8 jaar werkzaam bij Lodewijk Mode voor Mannen. Je kunt mij vinden op de casualafdeling. Dit seizoen werk ik graag met Cavallaro, mooie casual overhemden geschikt voor elke gelegenheid.
Froukje Dijkstra
Froukje Dijkstra
Samen met Menno en Cynthia zie je mij in het weekend op de jeansafdeling. Ik werk hier nu 2 jaar en dat doe ik met veel plezier. Mijn favoriete merk dit voorjaar is Scotch & Soda. Een kleurrijke collectie van opvallende t-shirts tot nette overhemden.
 
Korstiaan
Korstiaan van Tilburg
Al sinds 1978 werk ik bij Lodewijk Mode voor Mannen. Als personal shopper adviseer ik je graag op de casual- en maatpakkenafdeling. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het logistieke proces achter de winkel. Dit seizoen is R2 mijn favoriete merk.
Greta Jellema
Greta Jellema-Ybema
Ruim een jaar geleden ben ik begonnen als personal shopper op de casual- en jeansafdeling. Hier kan ik mijn passie voor mode en styling combineren. Mijn favoriete merk dit voorjaar is PME.
Alien Yke
Alien Yke
Vanuit de opleiding Small Business & Retail Mananagement loop ik dit stage bij Lodewijk Mode voor Mannen. Hier ondersteun ik mijn collega's op de winkelvloer. Marketing is een onderdeel wat mij erg aanspreekt.
 
Max Käller
Max Käller
Inmiddels ben ik alweer 25 jaar in dienst op de businessafdeling. Voor het vinden of aanmeten van een business- of trouwpak kan je bij mij terecht. Dit voorjaar werk ik graag met Stones. Van dit merk mag je dit seizoen veel verwachten, zoals uitgewerkte stiksels en mooie stoffen.
Jan Alkema
Jan Alkema
Al meer dan 20 jaar ben ik in dienst in de winkel. Je komt mij tegen op de casualafdeling. Dit voorjaar werk ik graag met de collectie van A Fish Named Fred. Ben je op zoek naar een opvallend overhemd? Dan vertel ik je daar graag meer over!
Sanne Rinzema
Alie Hoekstra
10 jaar geleden begon ik als personal shopper bij Lodewijk Mode voor Mannen. Het merk wat dit voorjaar bij mij op nummer 1 staat is Vanguard. Een stoere collectie geschikt voor de Friese man.
 
Menno Steenstra
Menno Steenstra
Als vast gezicht op de jeansafdeling ben ik nu 7 jaar werkzaam bij Lodewijk Mode voor Mannen. Ik leef voor denim en help je graag bij het creëren van een zakelijke, stoere of basic denimlook. Daarnaast richt ik mij op het inkopen van nieuwe collectie en alles rondom de website.
Akke Nicolai
Akke Nicolai-Kramer
8 jaar geleden begon mijn carriére bij Lodewijk Mode voor Mannen. Ik help je graag op de casualafdeling, maar je kan mij ook met regelmaat tegenkomen op de jeansafdeling. De musthave van het voorjaar is het gestepte jack, deze is wat mij betreft onmisbaar in je kledingkast!
Kim Postma
Gerbrich de Jong
11 jaar geleden ben ik bij Lodewijk Mode voor Mannen begonnen als administratief medewerkster. Mij kom je niet tegen in de winkel, ik zit vooral op kantoor.
 
Tjerk Lodewijks
Tjerk Lodewijks
In 2009 hebben Wilfred & Marieke het bedrijf overgenomen. Nog steeds ben ik graag in de winkel actief. Klanten adviseren bij een keus uit verschillende collecties vanuit de winkel, dát is en blijft mijn passie. Een tevreden klant; dat is het waarvoor je het doet!
Gerbrich de Jong
Hein Post
Ik ben alweer 24 jaar werkzaam op de administratie bij de leukste mannenzaak van Friesland. Dat doe ik niet alleen bij de Mannen, maar ook bij Petra Lodewijk Mode.