Naar boven

Blog

Nieuw binnen: Tommy Hilfiger
Door Sanne Rinzema - 23 maart 2017 -
We hebben dit seizoen niet één, maar twee nieuwkomers op onze jeansafdeling. Naast Calvin Klein shop je nu nóg een iconisch merk in onze winkel: Tommy Hilfiger. Dit fashion label heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, want het merk is al decennia lang erg populair bij modebewuste jonge gozers en stijlvolle 35-plussers. Met Tommy ga je voor de 'preppy' citylook. Een clean uiterlijk met stoere twist.
Lees meer
Jeans 10 daagse
Door Sanne Rinzema - 16 maart 2017 -
Met de start van de jeans 10-daagse wijden we deze blog volledig aan onze jeans. We geven je graag een update over de nieuwe wassingen, modellen, merken en meer van dit seizoen!
Lees meer
Terug van weggeweest: het vest
Door Sanne Rinzema - 09 maart 2017 -
Geen fashion item is zo multifunctioneel als het vest. Draag 'm heerlijk in huis tijdens de nog frisse lentedagen of gebruik 'm als jas tijdens een bbq op een zomeravond. Een vest geeft jouw outfit de finishing touch, zowel sportief als net, en voor jong en oud. Kortom, het vest is hot!
Lees meer
Businessblog: de stropdas
Door Sanne Rinzema - 07 maart 2017 -
De stropdas is een onmisbaar item op onze businessafdeling. Net als in de mode gaat de stropdas ook met zijn tijd mee, dat betekent ook hierin nieuwe trends voor het seizoen! Vooral in komend seizoen waar het allemaal net iets meer mag zijn, zoals een driedelig kostuum, is de stropdas een absolute ‘kers op de taart’. In deze blog leggen we je graag uit hoe jij jouw stropdas helemaal volgens de laatste trends draagt. Daarbij beginnen we bij de basis.
Lees meer
Nieuw: Calvin Klein jeanswear
Door Sanne Rinzema - 16 februari 2017 - Jeans
Nieuwkomer op onze jeansafdeling is het iconische modemerk Calvin Klein en daar zijn we heel blij mee! Calvin Klein staat bekend als designer ondergoedmerk, maar hun fashioncollectie is ook meer dan de moeite waard. Vandaag vertellen we je in deze blog graag meer over dit nieuwe merk in onze collectie!
Lees meer
Valentijnsdag cadeautips
Door Sanne Rinzema - 09 februari 2017 - Winkel
Voor wie er nog niet aan heeft gedacht; Valentijnsdag staat weer voor de deur. Geen paniek, wij zijn hier om je te helpen! Of je nu voor je vriend of vriendin (of anonieme lover) wat wil kopen, wij geven je graag wat inspiratie. In samenwerking met Petra Lodewijk Mode geven wij elk 5 tips waarmee jij zeker punten kunt scoren!
Lees meer
Sneakersuit preview!
Door Sanne Rinzema - 02 februari 2017 - Business & Maatpakken
Er is een nieuwe trend gaande op de businessafdeling. Namelijk, het spelen met kleuren en materialen. Wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je natuurlijk graag uit! Watch and learn!
Lees meer
Adviseur aan het woord: Greta Jellema
Door Sanne Rinzema - 24 januari 2017 - Winkel
Het is weer tijd voor een adviseur aan het woord. Dit keer de eer aan Greta! Greta is nu anderhalf jaar bij ons in dienst als personal shopper. Hier combineert ze haar passie voor fashion en styling. Naast haar rol als personal shopper verzorgt ze namelijk ook de presentatie in de winkel. Zie je een mooie set in de winkel op de paspop? Grote kans dat Greta deze set heeft samengesteld! Vandaag richten we ons op de collectie in de winkel. Op de verschillende afdelingen laat Greta jou zien hoe je ook in de opruiming nog een hele mooie set samenstelt!
Lees meer
Koninklijk blauw met Scotch & Soda
Door Sanne Rinzema - 17 januari 2017 - Jeans
Ook al is het nog volop winter, in de winkel ligt de eerste voorjaarscollectie alweer in de schappen. En ook in onze webshop druppelen de eerste nieuwe items binnen. Mooi vooruitzicht toch? Om je alvast een kleine preview te geven vertellen we je graag meer over de nieuwe collectie van Scotch & Soda.
Lees meer
Goede voornemens met MacFLEXX
Door Sanne Rinzema - 12 januari 2017 - Casual
Met de start van het nieuwe jaar beginnen we zoals gewoonlijk met onze goede voornemens. Een (veel terugkerend) voornemen is: “meer bewegen”. Nu weten we als geen ander dat dit er soms bij blijft, maar ben je eigenlijk bewust van hoeveel je beweegt? Nee? Dan hebben we goed nieuws! Bij aankoop van een nieuwe jeans van Mac ontvang je nu gratis een fitnessarmband die onder andere jouw stappen bijhoudt. Handig toch?
Lees meer
Max Käller: Trouwen anno 2017
Door Sanne Rinzema - 03 januari 2017 - Trouwpakken
Max Käller, inmiddels alweer 25 jaar in dienst als personal shopper, vertelt je vandaag graag meer over wat je draagt op je trouwdag. Want zeg nou zelf, je wil er toch goed bijlopen die dag? Trouwen anno 2017, daar gaat Max je vandaag meer over vertellen!
Lees meer
Hoogtepunten 2016
Door Sanne Rinzema - 27 december 2016 - Winkel
Nu we in de laatste week van het jaar zijn beland blikken we graag met jou terug op 2016. Een mooi jaar waarin we online en in de winkel geweldige gebeurtenissen hebben mogen mee maken. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan gauw verder.
Lees meer