Naar boven

Blog

De stijl van Johnny Depp
Door Sanne Rinzema - 22 juni 2017 -
Als er een acteur is die je direct herkent aan zijn kledingstijl, dan is het wel Johnny Depp. Deze ster is bekend van onder andere de films Charlie and the Chocolate Factory, The Lone Ranger en uiteraard als de iconische Captain Jack Sparrow in Pirates of the Carribean. In deze blog kijken we naar de stijl van deze beroemde acteur! Johnny Depp is een man van uitersten als het gaat om zijn outfits. Of hij is van top tot teen gekleed in kostuum met accessoires en al, of hij gaat voor een casual rocker look. Vaak draagt hij daarbij een goede jeans met een plain shirt, eigenlijk een basic outfit dus.
Lees meer
Festival outfit
Door Sanne Rinzema - 14 juni 2017 -
Vorige week schreven we al een blog over alle leuke evenementen die je dit festivalseizoen te wachten staan. Vandaag schrijven we over een festivaloutfit die daarbij past! Want ondanks dat je vooral voor de muziek en sfeer naar een festival gaat, willen we er natuurlijk ook goed uitzien.
Lees meer
Evenementen agenda: Franeker
Door Sanne Rinzema - 09 juni 2017 - Winkel
Het Rock’n Roll Festival was voor Franeker weer de aftrap voor het evenementenseizoen. Dat betekent dat we een gezellige tijd met hopelijk goed weer tegemoet gaan. In deze blog delen we een aantal highlights uit de Franeker evenementenagenda. Benieuwd wat er de komende tijd allemaal te doen is in en rondom Franeker? Lees dan vooral verder!
Lees meer
Rehab winactie
Door Sanne Rinzema - 06 juni 2017 - Winkel
Maak kans op een Denim.Lab Jeans bij aanschaf van REHAB denim schoenen!
Lees meer
Vaderdag cadeautip
Door Sanne Rinzema - 06 juni 2017 - Winkel
Alhoewel het iedere dag Vaderdag is, vieren we het 18 juni even extra. Nu herkennen we ieder jaar weer de vraag, maar wat moet ik dan geven of vragen? Geen paniek, wij helpen je graag uit de brand! Met deze tips weet je zeker dat je of iemand heel blij maakt, dan wel voor jezelf de juiste keus maakt ;).
Lees meer
De trouwtrends van zomer 2017
Door Sanne Rinzema - 26 mei 2017 - Trouwpakken
Ga je deze zomer trouwen? Dan ben je niet de enige! Dit jaar merken we dat het aantal bruiloften behoorlijk toeneemt. Daarom geven wij je in deze blog de laatste trends op het gebied van trouwen!
Lees meer
3 originele vakantiebestemmingen
Door Gastblogger - 16 mei 2017 - Winkel
Al eerder hebben wij samen met Reisburo Franeker blogs geschreven over diverse vakantiebestemmingen. Ook deze week hebben we weer samen een blog geschreven. Reisburo Franeker licht drie originele en zomerse bestemmingen uit en wij zorgen voor inpaktips! En zeg nou zelf, met deze lekkere temperaturen krijg je toch spontaan zin om op vakantie te gaan?
Lees meer
Rock 'n Roll outfit
Door Sanne Rinzema - 11 mei 2017 - Jeans, Casual
Met de achtste editie van het Rock ’n Roll festival in Franeker kunnen wij er niet omheen om jou te voorzien van een goede outfit. Met mooie auto’s, goede muziek en hopelijk mooi weer in het vooruitzicht bereiden wij jou er tot in de puntjes op voor!
Lees meer
Een zaterdag bij Lodewijk Mode
Door Sanne Rinzema - 04 mei 2017 - Winkel
Heb je je nou altijd al eens afgevraagd wat wij op een dag doen binnen de winkel? Dan is dit je kans om erachter te komen! In deze blog vertellen we je hoe een gemiddelde zaterdag bij ons eruit ziet.
Lees meer
Formule 1 vs. Fashion
Door Sanne Rinzema - 25 april 2017 - Jeans, Casual
Nu de Formule 1 hotter dan hot is, kijkt heel Nederland met gezonde spanning toe hoe ‘onze’ Max Verstappen het er iedere Grand Prix weer vanaf brengt. Wij kunnen het niet laten om er ook met een modebewust oog naar te kijken! En dus laten we je in deze blog zien hoe onze top 3 coureurs zich in hun vrije tijd kleden. En eerlijk is eerlijk, dat doen ze best goed! Welke stijl spreekt jou het meest aan?
Lees meer
Chasin' jeans
Door Sanne Rinzema - 19 april 2017 - Jeans
Met trots presenteren wij vandaag onze collectie Chasin’ jeans. Ga lekker zitten, kijk en lees met ons mee! We vertellen je alles over onze drie modellen van dit seizoen.
Lees meer
Cast Iron in de mix
Door Gastblogger - 14 april 2017 - Casual
Vandaag staat het Cast Iron overhemd centraal. We willen je laten zien dat je met één overhemd meerdere, totaal verschillende outfits kunt maken. Als overhemd hebben we gekozen voor een wit gestreept overhemd van Cast Iron. Dit is een neutrale en frisse kleur voor het voorjaar en de zomer. De extra stiksels op het overhemd creëren een sportieve en stoere uitstraling.
Lees meer