Naar boven

Trouwpakken
Trouwpakken Friesland

2024 is het jaar waarin jij je lief meeneemt in je dromen. Daar hoort natuurlijk een passend, feestelijk, verrassend en cool trouwpak bij. Kom bij ons langs en ontdek onze trouw- en gelegenheidskleding! Reserveer hier vrijblijvend je moment om langs te komen zodat één van onze modeadviseurs voor je klaar staat. Natuurlijk ben je ook zonder reservering van harte welkom om onze trouw- & gelegenheidskleding te bewonderen.

 

De modeadviseurs bij Lodewijk Mannen helpen jou graag met de keuze van jouw pak voor deze bijzondere dag! We hebben ook voor dit seizoen een prachtige collectie aan trouwpakken en gelegenheidskleding in onze winkel!

Mannen met smaak kiezen voor een pak met stijl. Van ingetogen chique tot hip en opvallend. 
 
Gelegenheidskleding

Je bent uitgenodigd voor die ene speciale dag van jouw zoon, broer of beste vriend, dan wil je er natuurlijk ook alles aan doen om daar zo stijlvol en feestelijk mogelijk te verschijnen! Lees hier meer over onze gelegenheidskleding!

Gelegenheidskleding
 

Pak(kende) Trends voor 2024

Blauw is de populairste kleur onder de pakken. In onze collectie trouwpakken hebben wij dan ook veel verschillende blauwtinten. Wil je een iets opvallender pak? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie groentint van Wilvorst. The Green Wedding Line van deze trouwpakkenspecialist heeft een vintage uitstraling, waardoor je chique maar toch nonchalant gekleed gaat. Dé tip voor dit voorjaar : een zandkleurig pak met een geruit gilet!

Op de dag van je leven wil je niet naast je schoenen lopen, durf daarom op te vallen met een paar nette schoenen.

 
 
Maatpak


Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk een statement maken met het pak dat je draagt. Daarom heb je bij ons ook de mogelijkheid om een pak op maat te laten maken. De keuze is geheel aan jou : jij bepaalt welke stof, garen, knopen en voering we gebruiken. Je kunt het pak helemaal af laten stijlen door bijvoorbeeld je initialen op de binnenvoering te laten borduren. 

Kom daarom op tijd bij ons langs! Plan online alvast een winkelbezoek in. Dan kan jij gerust op de dag van je leven 'shinen'.