Naar boven

Trouwpakken
Trouwpakken Friesland

2023 is het jaar waarin jij je lief meeneemt in je dromen. Daar hoort natuurlijk een passend, feestelijk, verrassend en cool trouwpak bij. Kom bij ons langs en ontdek onze trouw- en gelegenheidskleding! Reserveer hier vrijblijvend je moment om langs te komen zodat één van onze modeadviseurs voor je klaar staat. Natuurlijk ben je ook zonder reservering van harte welkom om onze trouw- & gelgenheidskleding te bewonderen.

 

De modeadviseurs bij Lodewijk Mannen helpen jou graag met de keuze van jouw pak voor deze bijzondere dag! We hebben ook voor dit seizoen een prachtige collectie aan trouwpakken en gelegenheidskleding in onze winkel!

 
Mannen met smaak kiezen voor een pak met stijl. Van ingetogen chique tot hip en opvallend. 
 

Pak(kende) Trends voor 2023

Blauw is de populairste kleur onder de pakken. In onze collectie hebben wij dan ook allerlei verschillende tinten. Wil je een iets opvallendere pak? Kies dan voor een groen pak van Immediate. Deze bestaat uit wol/zijde en is altijd soepel en altijd stijlvol. Wil je liever een lichter kleur pak, kies dan voor een zandkleurig pak. Op de dag van je leven wil je niet naast je schoenen lopen, durf daarom op te vallen met een paar nette schoenen.

 
Maatpak


Op de mooiste dag van je leven wil je je natuurlijk niet druk hoeven maken over je pak. Daarom heb je ook de mogelijkheid voor een pak op maat! De keuze is aan jou : jij bepaalt welke stof, garen, knopen en voering we gebruiken. Je kan het pak helemaal af laten maken door je initialen op de binnenvoering te laten borduren. 

Kom daarom op tijd bij ons langs! Plan online alvast een winkelbezoek in. Dan kan jij gerust op de dag van je leven 'shinen'.