Naar boven

Sparen voor Lodewijkers
Spaar vanaf nu bij Lodewijk Mannen voor Lodewijkers! 

 

Bij elke besteding (in onze winkel) van € 5,- ontvang je 1 LODEWIJKER. Elke 20 LODEWIJKERS zijn €5,- waard. LODEWIJKERS spaar je helaas niet bij speciale aanbiedingen of sale artikelen.
Je kunt de gespaarde punten inzetten in de winkel of online op onze webshop. Let op! Om de punten online te verzilveren dien je ingelogd te zijn. 

Wat moet je doen om te kunnen sparen?
Erg simpel: in ons klantenbestand staan! Sta je nog niet in ons klantenbestand? Geen probleem; geef je gegevens aan ons door en vanaf dat moment kun jij gaan sparen voor LODEWIJKERS!


Hoeveel spaarpunten heb ik?
Log in op jouw Lodewijker Mannen account om je actuele puntenstand te zien. Let op: het duurt 14 dagen voordat je spaarpunten van jouw aankoop zichtbaar zijn in je account. Wanneer je punten hebt ingeleverd zal dit wel direct zichtbaar zijn in je accountomgeving.

Hoelang duurt het voordat gespaarde punten worden bijgeschreven?
Het duurt 14 dagen voordat de spaarpunten van een aankoop beschikbaar worden om in te zetten. Wij houden namelijk rekening met de 14 dagen retourtermijn van een aankoop. Mocht er binnen de retourtermijn items retour komen, dan zullen wij de gespaarde punten daarover ook retour nemen. Daarnaast spaar je geen punten op sale artikelen, na aankoop van een sale item zullen er dus geen punten bijgeschreven worden, ook niet na 14 dagen.