Naar boven

Cast Iron

Cast Iron

Cast Iron mannenkleding online

Cast Iron betekent letterlijk "gegoten ijzer". De inspiratie voor de Cast Iron collecties komt uit de tijd waarin de wereld werd geregeerd door ridders die werden bewonderd en gerespecteerd. Het resultaat? Mooie, kracht uitstralende kleding met een rauw randje. Cast Iron zet met afwijkende knoopjes en andere stoere details een duidelijke handtekening op ieder kledingstuk.

Cast Iron: De ultieme mix van jeans en fashion

De Cast Iron collectie is exclusief, trendy en opvallend mannelijk. Cast Iron creëert de ultieme mix van jeans en fashion. Handcrafted vintage jeans, handgewassen broeken, jasjes van overhemdstof, op maat gemaakte sweatshirts, uitgewerkte t-shirts en ruig breiwerk, alles met een sterke nadruk op contrast en aandacht voor detail.

Cast Iron collectie 2018

Cast Iron is een van de favoriete merken van onze jeansafdeling. Zoek je een collectie waarin je kunt mixen tussen diverse materialen, stijlen en kleuren? Dan zit je helemaal goed bij Cast Iron. Het valt in deze collectie op dat het allemaal wat netter mag. De items behouden wel de stoere details, maar we zien toch ook mooie, zachte items van wol-look. In de categorie jacks zien we bij Cast Iron de bomberjacks terug! Een collectie waar een mooie balans is tussen nette, neutrale items en de stoere looks die we van Cast Iron gewend zijn!

Collectie Cast Iron

Cast Iron biedt een complete collectie:  Cast Iron broek  Cast Iron bomberjack  Cast Iron overhemd  Cast Iron shirt  Cast Iron truien  Cast Iron sjaal Cast Iron is als modemerk uniek en bijna niet te vergelijken. Maar bij de Cast Iron liefhebbers vallen ook vaak de volgende merken in de smaak Scotch and Soda, G-Star en Chasin!

  • Cast Iron broek
  • Cast Iron jack
  • Cast Iron overhemd
  • Cast Iron shirt
  • Cast Iron knitwear
  • Cast Iron sjaal

Cast Iron is als modemerk uniek en bijna niet te vergelijken. Maar bij de Cast Iron liefhebbers vallen ook vaak de volgende merken in de smaak Scotch and Soda, G-Star en Chasin!