Naar boven

Cast Iron

cast iron logo

Cast Iron mannenkleding online

Cast Iron betekent letterlijk "gegoten ijzer". De inspiratie voor de Cast Iron collecties komt uit de tijd waarin de wereld werd geregeerd door ridders die werden bewonderd en gerespecteerd. Het resultaat? Mooie, kracht uitstralende kleding met een rauwe randje. Cast Iron zet met afwijkende knoopjes en andere grapjes een duidelijke handtekening op ieder kledingstuk.

De ultieme vermenging van jeans en fashion

De Cast Iron collectie is exclusief, trendy en opvallend mannelijk. Cast Iron creëert de ultieme vermenging van jeans en fashion. Handcrafted vintage jeans, handgewassen broeken, jasjes en overhemdstof, op maat gemaakte sweatshirts, uitgewerkte t-shirts en ruig breiwerk, alles met een sterke nadruk op aandacht voor detail en contrast.

Zomercollectie 2017

Cast Iron is een van onze favoriete merken van onze jeansafdeling. Zoek je een collectie waarin je kunt mixen tussen diverse materialen, stijlen en kleuren? Dan zit je deze zomer helemaal goed bij Cast Iron. Frisse kleuren worden afgewisseld met stoere jeansitems. Comfort is het sleutelwoord in de collectie, en dat maakt waarom wij fan zijn van dit merk. Onze jeanscollectie bestaat uit drie verschillende jeans, in drie verschillende wassingen en pasvorm. Ook in de jacks heb je volop keuze, van kort en sportief naar gekleed en meer.

Collectie Cast Iron

Cast Iron biedt een complete collectie:

  • Cast Iron broek
  • Cast Iron jack
  • Cast Iron overhemd
  • Cast Iron shirt
  • Cast Iron knitwear
  • Cast Iron sjaal

Cast Iron is als modemerk uniek en bijna niet te vergelijken. Maar bij de Cast Iron liefhebbers vallen ook vaak de volgende merken in de smaak Scotch, G-Star en Chasin!