Naar boven

Cast Iron

Cast Iron Cast Iron is een Nederlands merk waar we erg blij mee zijn bij Lodewijk Mode voor Mannen.  Het kenmerkt zich door zijn iets rebelse en rauwe look, met iets getailleerde pasvorm. Je vindt bij ons zowel de jeans in diverse modellen en wassingen als de altijd goed zittende tops ook voor de iets langere man. Cast Iron is stoer en modebewust en bij ons vind je de beste selectie!

Cast Iron mannenkleding online

Cast Iron betekent letterlijk "gegoten ijzer". De inspiratie voor de Cast Iron collecties komt uit de tijd waarin de wereld werd geregeerd door ridders die werden bewonderd en gerespecteerd. Het resultaat? Mooie, kracht uitstralende kleding met een rauw randje. Cast Iron zet met afwijkende knoopjes en andere stoere details een duidelijke handtekening op ieder kledingstuk.

Cast Iron: De ultieme mix van jeans en fashion

Zoek je een collectie waarin je kunt mixen tussen diverse materialen, stijlen en kleuren? Dan zit je helemaal goed bij Cast Iron De Cast Iron collectie is exclusief, trendy en opvallend mannelijk. Cast Iron creëert de ultieme mix van jeans en fashion. Handcrafted vintage jeans, handgewassen broeken, jasjes van overhemdstof, op maat gemaakte sweatshirts, uitgewerkte t-shirts en ruig breiwerk, alles met een sterke nadruk op contrast en aandacht voor detail. Een collectie waar een mooie balans is tussen nette, neutrale items en de stoere looks die we van Cast Iron gewend zijn!