Naar boven

Cast Iron

(48) (48 artikelen)
 
Sorteren

Cast Iron zomercollectie 2022

De zomercollectie van 2022 is een combinatie van everday essentials, comforabel en getailleerde items. De kleuren van de collectie is geinspireerd op de The Mountain States in Amerika. De ruigheid en kracht van de natuur heeft zijn sporen achtergelaten. De kleuren in het gebied komen terug in de collectie. De aarde- en bruintinten vormen de basis. In combinatie met de kleuren rood, groen en blauw is de collectie compleet. Cast Iron werkt met hoogwaardige en functionele materialen met rijke texturen zoals corduroy, brushed kwaliteiten en wol.

Cast Iron mannenkleding online

Cast Iron betekent letterlijk "gegoten ijzer". De inspiratie voor de Cast Iron collecties komt uit de tijd waarin de wereld werd geregeerd door ridders die werden bewonderd en gerespecteerd. Het resultaat? Mooie, kracht uitstralende kleding met een rauw randje. Cast Iron zet met afwijkende knoopjes en andere stoere details een duidelijke handtekening op ieder kledingstuk.

Cast Iron: De ultieme mix van jeans en fashion

Zoek je een collectie waarin je kunt mixen tussen diverse materialen, stijlen en kleuren? Dan zit je helemaal goed bij Cast Iron De Cast Iron collectie is exclusief, trendy en opvallend mannelijk. Cast Iron creëert de ultieme mix van jeans en fashion. Handcrafted vintage jeans, handgewassen broeken, jasjes van overhemdstof, op maat gemaakte sweatshirts, uitgewerkte t-shirts en ruig breiwerk, alles met een sterke nadruk op contrast en aandacht voor detail. Een collectie waar een mooie balans is tussen nette, neutrale items en de stoere looks die we van Cast Iron gewend zijn!