Naar boven

PME Legend

PME Legend logo

PME Legend

PME Legend is een Nederlands kledingmerk met een breed assortiment kleding dat zich uitstekend leent voor de casual kleedmomenten. In hun segment zijn ze absoluut marktleider met hun jeans en gekleurde broeken. Grappig detail is dat veel mensen PME nog steeds Pall Mall noemen.PME legend is ooit gestart onder de de naam Pall Mall. Menig winkelbezoeker vraagt ons dan ook nog steeds naar Pall Mall in plaats van PME kleding. 

Stoer, mannelijk en trendy

PME is en blijft hét kledingmerk voor de stoere, trendvolgende man. Met een pasbereik tot maar liefst maat XXXL valt het merk in de smaak bij iedere man. Volgens de PME filosofie is de echte PME Legend man een sterke persoonlijkheid die geen uitdaging uit de weg gaat. Deze filosofie is duidelijk terug te zien in de stoere, mannelijke collecties. Zo staat PME erg bekend om zijn pilotenjack en comfortabele jeans. 

Zomercollectie 2017

Stoer en trendy, dat zijn de sleutelwoorden van de nieuwe collectie van PME. Voor de stoere man is dit de perfecte collectie om helemaal goed gekleed de deur uit te gaan. Ook PME heeft diverse trends van dit seizoen in de collectie toegepast; prints en kleuren zie je op verschillende manieren terugkomen in de items. Vooral de kleur legergroen is onmisbaar dit seizoen, niet alleen omdat het een trendy kleur is maar vooral omdat deze makkelijk te combineren is! En het mooie van onze uitgebreide collectie is dat je alle soorten outfits kan creëren!

Collectie PME

PME Legend heeft een brede collectie aan stoere mode items:

  • PME jeans
  • PME jassen
  • PME schoenen
  • PME truien en sweaters
  • PME colbert
  • PME t-shirts en polo's
  • PME overhemden

Past PME (Pall Mall) helemaal bij jouw stijl? Neem dan ook eens online een kijkje bij de collecties van Vanguard, No Excess en NZA.