Naar boven

PME Legend

PME Legend logo

PME Legend

PME Legend is een Nederlands kledingmerk met een breed assortiment kleding dat zich uitstekend leent voor de casual kleedmomenten. In hun segment zijn ze absoluut marktleider met hun jeans en gekleurde broeken. Grappig detail is dat veel mensen PME nog steeds Pall Mall noemen.PME legend is ooit gestart onder de de naam Pall Mall. Menig winkelbezoeker vraagt ons dan ook nog steeds naar Pall Mall in plaats van PME kleding. 

Stoer, mannelijk en trendy

PME is en blijft hét kledingmerk voor de stoere, trendvolgende man. Met een pasbereik tot maar liefst maat XXXL valt het merk in de smaak bij iedere man. Volgens de PME filosofie is de echte PME Legend man een sterke persoonlijkheid die geen uitdaging uit de weg gaat. Deze filosofie is duidelijk terug te zien in de stoere, mannelijke collecties. Zo staat PME erg bekend om zijn pilotenjack en comfortabele jeans. 

Wintercollectie 2017

De wintercollectie van PME Legend draait om essentials die bestand zijn tegen ruige omstandigheden. De collectie is functioneel en comfortabel, maar uiteraard mannelijk en stijlvol. De kleuren die PME Legend in de wintercollectie terug laat komen zijn blauw, maar we zien ook een warmere tint namelijk bordeaux rood! De PME Legend Skymaster jeans is deze winter onze topfavoriet. Een moderne tapered jeans met toelopende pasvorm en ultiem stretch comfort, geschikt voor iedere man. PME Legend stijgt weer naar grote hoogte deze winter met een collectie vol met stoere sweaters, jeans, shirts, jassen en jacks!

Collectie PME

Bekijk hier de online brochure met de wintercollectie van PME Legend!
PME heeft een brede collectie aan stoere mode items:

  • PME jeans
  • PME jassen
  • PME schoenen
  • PME truien en sweaters
  • PME colbert
  • PME t-shirts en polo's
  • PME overhemden

Past PME (Pall Mall) helemaal bij jouw stijl? Neem dan ook eens online een kijkje bij de collecties van Vanguard, No Excess en Blue Industry