Naar boven

PME Legend

(180) (180 artikelen)
 
Sorteren

PME Legend

PME Legend is een Nederlands kledingmerk met een breed assortiment kleding dat zich uitstekend leent voor de casual kleedmomenten. In hun segment zijn ze absoluut marktleider met hun jeans en gekleurde broeken. Grappig detail is dat veel mensen PME nog steeds Pall Mall noemen. PME legend is ooit gestart onder de de naam Pall Mall. Menig winkelbezoeker vraagt ons dan ook nog steeds naar Pall Mall in plaats van PME kleding. 

Stoer, mannelijk en trendy

PME is en blijft hét kledingmerk voor de stoere, trendvolgende man. Met een pasbereik tot maar liefst maat XXXL valt het merk in de smaak bij iedere man. Volgens de PME filosofie is de echte PME Legend man een sterke persoonlijkheid die geen uitdaging uit de weg gaat. Deze filosofie is duidelijk terug te zien in de stoere, mannelijke collecties. Zo staat PME erg bekend om zijn pilotenjack en comfortabele jeans. 

Collectie 2022

De collectie van PME Legend draait om essentials die bestand zijn tegen ruige omstandigheden. De collectie is functioneel en comfortabel, maar uiteraard mannelijk en stijlvol. De kleuren die we dit seizoen veel zien zijn (donker)blauw en grijs, maar we zien ook verschillende tinten groen zien we weer veel terugkomen! Naast de Skyhawk en de Nightflight jeans vind je bij PME Legend de Curtis jeans. Deze jeans is net als voorheen de Bare Metal ruimer op de bovenbenen. De Curtis is wel een moderne tapered jeans met toelopende pasvorm en ultiem stretch comfort, geschikt voor iedere man. 

Collectie PME

PME heeft een brede collectie aan stoere mode items:

Past PME (Pall Mall) helemaal bij jouw stijl? Neem dan ook eens online een kijkje bij de collecties van Vanguard, No Excess en Cast Iron.