Apès-skiën in stijl!

Door Menno Steenstra - 23 januari 2015 - Winkel

 

Een witte kerst zat er afgelopen maand helaas niet in en de hoop op een Elfstedentocht is door veel mensen al opgegeven. Tuurlijk dromen wij, als rasechte Friezen, nog steeds van een Elfstedentocht maar de kans dat we de ijzers onder mogen binden voor een schaatstocht op natuurijs is niet heel groot. Dus vertrekt Nederland massaal naar wintersportgebieden om de kou op te zoeken (hoewel wij het hier inmiddels ook best freezing cold vinden). Je begrijpt dat wij het niet op ons geweten willen hebben dat jij onvoorbereid de après-ski in gaat. Daarom hebben wij een paar warme, comfortabele en vooral stijlvolle tips voor je!

 

Het ideale winterjack

We beginnen met de keuze voor het ideale winterjack. Geselecteerd op comfort, warmte en een hoog modisch gehalte! Dezewinterjas van G-Star1  heeft het allemaal. Doordat het jack gevuld is met dons, is hij super licht maar toch ontzettend warm. En hij past helemaal in het mode beeld van winter 2014/2015!

 

Stijlvol aan de apfelstrudel en glühwein

Heb je al een functioneel en warm ski jack? Maar vind je het stiekem beschamend om na alle inspannende activiteiten in je oude kloffie aan een stuk apfelstrudel te zitten? Score dan op de valreep nog even een mooie trui2  of mooi vest3  van N.Z.A. New Zealand Auckland.

 

Less is More

Hip & Happening, dat zijn de kernwoorden voor een outfit geschikt voor de après-ski! Het is begrijpelijk dat je na een dag skiën of snowboarden geen zin hebt om je uit te sloven voor een leuke outfit! Daarom hebben wij drie woorden voor je: Less is More. Word in één klap Hip & Happening met een leuke trui met crewneck van Scotch & Soda of een lekkere sweater met sjaalkraag van No Excess.

 

Ps: de tips zijn natuurlijk ook toepasbaar als je niet op wintersport gaat en gewoon liever op de bank verder droomt van een Elfstedentocht!