Arsenal x Cavallaro

22 augustus 2017

Cavallaro hét merk van profvoetballers, nu ook bij Lodewijk!

Cavallaro Napoli is de nieuwe formal wear partner van Arsenal. Cavallaro zal er de komende twee jaar op toezien dat de spelers, maar ook het management en de technische staf er naast het veld altijd spik en span uitzien. Hoe stoer is dat! Het typisch Italiaanse vakmanschap viel blijkbaar in de smaak. Giuseppe Cavallaro: “Dit is een unieke kans. We zijn enorm trots op het vertrouwen van deze internationaal gerenommeerde club en zien uit naar een mooie samenwerking”.

Cavallaro & Arsenal

“The Gunners” komen dit seizoen goed voor de dag in een strak gesneden, diep donkerblauw pak met daaronder een hagelwit shirt. Het merk Cavallaro Napoli besteedt niet alleen aandacht aan de pasvorm, maar ook aan de details. Zo zijn de shirts voorzien van een geborduurd logo, en wordt de look afgemaakt met een zijden rode stropdas waar het kanon van het beroemde clublogo in is verwerkt. Napolitaans vakmanschap, opvallende details en een vernieuwende stijl, zijn elementen die je in de hele collectie terugziet.

Van ICT naar Arsenal

Giuseppe, zoals de eigenaar heet, is zoon van een Italiaanse vader. Hij begon in de ICT-sector, startte later met importeren van stropdassen en begon daarna in Utrecht een eigen winkel met zelfontworpen overhemden. Er zit dus een Nederlands tintje aan dit succesverhaal. En nu mag hij de mannen van Arsenal kleden; een win-win situatie noemen we dat! Jij kunt er net zo stijlvol bijlopen als de voetballers en het managementteam van Arsenal. Cavallaro Napoli verkopen we namelijk ook gewoon in onze winkel in Franeker!