Brrrrrreid je kledingkast uit!

Door Menno Steenstra - 08 november 2014 - Winkel

Er is sneeuw opkomst, tenminste dat is wat de weergoden ons ‘’beloven’’. Het staat een beetje haaks op de realiteit, want hoe lekker waren die zachte temperaturen in de afgelopen maanden…. De maand oktober was warmer dan ooit te voren in Nederland. De piek kwam op de 31ste. In het Limburgse dorpje Ell kwam de teller op 20.3 graden, de hoogst gemeten maximumtemperatuur in de geschiedenis op de laatste dag van oktober.

 

€ 25,- korting op alle winterjassen


Toch merken we bij onze klanten en dus ook bij jou, de drang om die leuke nieuw gekochte winterjas aan te trekken! Ben je nog niet voorbereid op de winterse temperaturen? Dan is dit je kans! We geven namelijk t/m zaterdag 16 november €25,- korting op alle winterjassen.

 

Wintertrends


Eén van de belangrijkste items voor de winter van 2014/2015 is de winterjas. Het grootste gedeelte van de winter breng je immers door in die aankoop. De trends op het gebied van winterjassen zijn geweldig en inspirerend. Sommige trends zullen je bekend voorkomen, andere zijn nieuw. De grootste verandering op het gebied van accessoires aan jassen is het gebruik van bont. Vrijwel alle merken kiezen ervoor om imitatiebond te gebruiken.

 

Jassen met volume


Voor ons nuchtere Friezen staat comfort hoog in het vaandel. Je mag het dan ook absoluut niet koud krijgen in die mooie jas. Jullie hebben geluk! Voor deze winter zijn jassen met volume en gevuld met dons helemaal de bom! Maar er is meer; wat te denken van korte (leren) jacks, met daaronder een lang t-shirt of oversized vest. Of een mooi smal gesneden trenchcoat in je favoriete kleur. De kleuren? Die zijn ver te zoeken, want vooral met blauw/zwart & grijs tinten zit je goed komende winter.

 

Wat is er allemaal nog meer "IN"?
1.     All-over prints

2.     Ruiten, ruiten en nog eens ruiten. Chique kleine ruitjes maar ook grote ruiten in een houthakkerslook

3.     Punk & Rock invloeden; denk aan de korte (leren) jacks

4.     Double-Breasted colberts en kostuums

5.     Sportswear invloeden; denk aan sneakers, joggjeans & sweaters

6.     Truien en vesten uitgevoerd met grove breisels

7.     Denim accenten op truien & vesten, maar ook denim shirts doen het nog altijd goed