Brunotti: Nieuw bij Lodewijk

Door Sanne Rinzema - 14 oktober 2016 - Jeans

Vandaag besteden we graag meer aandacht aan een nieuw merk bij ons in de winkel: Brunotti. Benieuwd wat het verhaal is achter Brunotti en hoe de collectie eruit ziet? Lees dan snel verder!

Een stukje geschiedenis

In 1979 reisde de toen 23-jarige Italiaanse surfliefhebber Claudio Brunotti naar Scheveningen vanwege de perfecte conditie van de golven. De plek waar in 1983 de wereldkampioenschappen windsurfen plaatsvond. De streek werd daardoor steeds populairder bij surfers en dat bracht Claudio Brunotti op een idee. Hij besloot een eigen lijn te ontwerpen van surfboards. De surfboards werden later ingeruild voor snowboards. En nog iets later voegde hij ook een kledinglijn toe; de geboorte van een hele sportieve collectie.

Nog niet zo lang geleden, in 2014 introduceerde Brunotti de NMTC Collectie, oftewel No Matter The Condition. Deze fashion collectie is speciaal voor het steeds veranderende weer ontworpen en een deel van de jassen shop je vanaf nu bij ons in de winkel.

Nieuwe collectie

Onze collectie van Brunotti is niet heel groot, maar nu al wel erg gewild! In totaal hebben we vier verschillende jassen in ons assortiment opgenomen. Twee zeer comfortabele lichtgewicht jassen, één in opvallende oranje en één in het donkerblauw. 


Brunotti jacks

Een ander opvallend item uit de collectie is het neopreen jack. Van dit jack heb je de keuze uit twee varianten: een effen grijze met minidessin of zwart met grijze mouwen. Zoals gezegd een beperkt assortiment, maar desalniettemin zeker de moeite waard!

Brunotti vesten

Benieuwd naar hoe comfortabel de Brunotti jassen nu echt zijn? Kom langs in de winkel en ontdek het zelf! Op dit moment verkopen we Brunotti helaas (nog) niet online.