De best geklede man van de PC

01 augustus 2014 - Winkel

Kaatsen, gezelligheid en... mode?

De "PC" in Franeker, niet alleen Nederlands oudste sportevenement maar (volgens ons) ook één van de leukste evenementen in Friesland. Afgelopen woensdag was het dan ook weer een gezellige boel in ons mooie stadje.

Vier weken geleden gaven wij jullie nog wat tips mee voor de ultieme festivaloutfit. Dus vroegen we ons af hoe de mannen er tijdens de PC bij lopen. Ok ok, PC Franeker is dan geen festival, maar de combinatie van veel leuke mensen, lekker weer en goeie muziek vraagt nou eenmaal om een fijne outfit. Dus gingen wij ook de straat op, op zoek naar geslaagde outfits!

Als reminder, hier de tips van ons eerdere blog nog even samengevat:

1.     t-shirtje, leuke broek en sneakers is voldoende! 

2.     less is more, so don't overdress 

3.     matchen is het sleutelwoord 

Eerlijk is eerlijk, we moesten goed zoeken naar écht leuke outfits. Matchen blijkt nog niet zo gemakkelijk. En mannen, vergeet ook vooral de schoenen niet! Geloof ons, hoe leuk je broek en t-shirtje ook is... je hele look valt of staat met een paar leuke"patta's". Dus weg met die afgetrapte exemplaren en koop bijvoorbeeld een paar leuke sneakers.

 

Dat terzijde, wie deden het dan wel goed? Oordeel zelf. Wij hebben een aantal goed geklede mannen voor je geselecteerd. Aan jou de keuze wie de beste outfit heeft!

 

Best geklede man PC

 

Wie verdient de titel "best geklede man van de PC in Franeker"?

Stemmen kan via Facebook. Hoe? Ga naar onze pagina: www.facebook.com/lodewijkmodevoormannen en reageer onder de foto met jouw favoriet. De best geklede man van de PC in Franeker wint naast de felbegeerde titel ook een:

 Cadeaubon t.w.v. €20,- te besteden in onze winkel of webshop.

 Jij stemt toch ook?

 Er kan gestemd worden tot vrijdag 8 augustus 2014 - 12.00 uur.

 

And the winner is... Dennis Hartman (C)! Gefeliciteerd!