De huwelijksreis

08 oktober 2015 - Winkel

In onze reeks trouwblogs zijn wij een samenwerking aangegaan met onder andere Reisburo Franeker. Na de mooiste dag van je leven, is het toch heerlijk om samen te genieten op een schitterende bestemming? Reisburo Franeker neemt je vandaag mee naar het prachtige Kaapverdië

De huwelijksreis

Wat zijn de juiste ingrediënten voor een heerlijke huwelijksreis?

Het is belangrijk dat de huwelijksreis een onvergetelijke ervaring wordt. Na maanden uitgekeken te hebben naar de grote dag en continue bezig te zijn met de voorbereiding en planning van jullie huwelijksfeest, is het dan eindelijk zover. Niets is immers leuker dan na een geweldig huwelijksfeest te vertrekken naar een heerlijke bestemming waar je samen kunt nagenieten van deze bijzondere dag. De huwelijksreis is niet meer per definitie direct na de bruiloft. Voorop staat dat het een reis is om te ontspannen en te genieten van en met elkaar.

 

De huwelijksreis: “Het puur genieten van elkaar” Er is zoveel keuze voor een huwelijksreis. Reisburo Franeker helpt jullie graag met de voorbereidingen van een onvergetelijke (huwelijks)reis. We lichten er één fantastische bestemming voor jullie uit. Kaapverdië, Cabo Verde is Portugees en betekent Groene Kaap. Deze eilanden groep ligt voor de kust van Gambia/Senegal. De archipel is een bijzondere en interessante mix van Portugese stijl en Afrikaanse charme. De gemiddelde temperatuur is rond de 28 graden. De minimum temperatuur is rond de 23 graden en de maximum rond de 38 graden (afhankelijk van de periode waarin je reist). Er staat altijd een heerlijk windje en soms zelfs een stevige wind. Deze zon zekere bestemming is het gehele jaar door te bezoeken. Indien je een rechtstreekse vlucht hebt naar Kaapverdië, duurt deze ongeveer 6 uur. Het is ook mogelijk dat de vlucht een tussenstop maakt en dan doe je er een uurtje langer over.

Tip: We hebben hier prachtige hotels met luxe kamers met een eigen whirlpool.

De RIU hotels zetten zich graag in voor het behoud van schildpadden. Bij het RIU Funana strand kun je voor 40 euro een schildpaddennest adopteren! Je mag dan de (ongeveer) 80 eitjes/babyschildpadjes zelf uitgraven en in de avond worden ze dan uitgezet. Zodra er een schildpad eieren heeft gelegd, graven ze die op en herbegraven ze die op het RIU strand en zorgen ze er dus voor dat er niets met de nesten of met de schildpadjes kan gebeuren tot het moment dat ze de zee in gaan. De huwelijksreis: Wifi? Niet nodig voor de perfecte huwelijksreis. De mobieltjes gaan uit of beter nog, ze blijven thuis.

Advies nodig?

Reisburo Franeker heet je van harte welkom! Ga samen met de reisspecialist op zoek naar jullie persoonlijke droomreis, waarbij rekening wordt gehouden met jullie wensen en voorkeuren. Zo gaan jullie zorgeloos genieten van een heerlijke vakantie!

Geschreven door: Reisburo Franeker, www.reisburofraneker.nl