De top 5 last minutes van Reisburo Franeker

Door Sanne Rinzema - 12 juli 2016

Ken je het gevoel? De dagen, weken en maanden vliegen voorbij en opeens realiseer je je… ik heb bijna vakantie. Tijd ontbrak om erover na te denken, toch heb je een onrustig gevoel. Want op vakantie wil je wel, maar waarheen? Vandaag delen de reisspecialisten van Reisburo Franeker hun top 5 last minute bestemmingen. Aanvullend adviseren wij welke 5 zomeritems zeker niet mogen ontbreken in jouw koffer!   

Met onze wisselvallige zomers, is zon een belangrijk ingrediënt voor veel vakantiegangers. Reizen naar de Middellandse Zee blijven hierdoor populair. Ook wordt veel gekozen, zelfs last-minute, voor zonovergoten bestemmingen buiten Europa.

 Reisburo

 

Onze top 5 last minute bestemmingen:


1.      Cyprus

2.      Spanje/Portugal

3.      Cuba

4.      Noorwegen

5.      Zuid Afrika

 Voor wie eens wat anders wil, is Cyprus bij ons een geliefd alternatief. Met de vrijheid van een huurauto, rijd je door prachtige groene (berg)landschappen met kleine dorpjes waar het leven stil lijkt te hebben gestaan.

 Cuba is ongelooflijk populair, het is soms echt puzzelen om deze reizen voor elkaar te krijgen. Zelf zijn we enthousiast over dit kleurrijke land, waar Havana, de cuba libre, salsa en natuurlijk de Cubaanse sigaren niet mogen ontbreken.

 Zweden en Noorwegen zijn ongekend hip bij gezinnen met kinderen en stelletjes. Onze collega’s Ellen en Hedwig, zijn echte Scandinavië freaks en gaan voor jou op zoek naar bijzondere ervaringen, kanotochten, vlotten bouwen, gletcherhikes, in combinatie met de rust van de overweldigende natuur, de uitdagingen tijdens wandelingen en vergezichten vanaf de fjorden.

 Zuid Afrika heeft onze harten gestolen. Heerlijk om jullie ook kennis te mogen laten maken met deze fantastische, veelzijdige bestemming. Van ballonvaarten tot bungeejumpen, safari’s, wave boarden, eten koken bij de lokale bevolking, wijn proeven en rijden door afwisselende landschappen. De mogelijkheden zijn ongekend!

Reisburo Franeker
Reisburo Franeker
Reisburo Franeker
 

Top 5 zomerse musthaves.

Heb je al geboekt of ga je na het lezen van deze top 5 nog zeker langs Reisburo Franeker? Dan geven wij jou graag nog wat last-minute inpaktips.

1. Zomerse polo

De polo is dit seizoen niet weg te denken. We hebben van vrijwel ieder merk polo’s in de collectie hangen, met keuze uit zomerse kleuren, vrolijke prints of, wanneer je het liever iets rustiger houdt, een effen exemplaar.

 

2. Katoenen short

Naast de polo hebben we ook een zeer uitgebreide collectie van katoenen shorts. Het fijne aan een katoenen shorts is dat je hem op veel manieren kunt combineren. Ga voor een nette outfit in combinatie met een overhemd, of creëer een sportieve look met een vlot t-shirt.

 

3. Vest of sweater

Een vest of sweater komt bij vrijwel iedere bestemming wel van pas. Al is het alleen maar voor tijdens de vliegreis (het kan best koud zijn in het vliegtuig!). Maar ze zijn ook erg fijn voor de frissere zomeravonden.

 

4. Zwembroek

Met de top 5 van Reisburo Franeker is duidelijk geworden dat een zwembroek niet kan ontbreken. Van Cuba tot en met Noorwegen, beide keren komt de zwembroek van pas. We hebben een aantal stoere zwemshorts van zowel PME als Superdry, wees er snel bij voordat ze op zijn!

 

5. Zonnebril, pet en slippers

Deze laatste tip hoeven we eigenlijk niet uit te leggen. Want je zonvakantie is natuurlijk niet compleet zonder zonnebril, pet en slippers. En ja, ook die vind je bij ons in de winkel!

No Excess polo
Zwembroek Superdry
 


Kortom heb jij ook vakantiekriebels? Aarzel niet langer en ga langs bij Reisburo Franeker voor een onvergetelijke vakantie. Wij helpen jou graag bij het vinden van jouw favoriete zomerse musthaves om je koffer mee te vullen! Heb je geen tijd meer om in Franeker langs te komen? Kijk dan zeker in onze webshop!