De ultieme festivaloutfit

Door Menno Steenstra - 09 september 2014 - Winkel

Het is juli, het is zomer en dus is het tijd voor…. festivals! In de bloedhete zon, vanachter de glazen van je zonnebril, sta je relaxed om je heen te kijken en zo valt je oog plots op die mooie dame (lees: lekkere chick). Maar hoe zorg je nu dat zij ook haar ogen niet van jou af kan houden? Lodewijk Mode voor Mannen geeft advies!

 Een vrouw heeft maar één blik nodig om te weten of ze jou wel of niet een tweede blik waard vindt. Als jij daar in je drie jaar oude, ietwat verwassen, ‘kloffie’ staat is ze dus met één blik uitgekeken. Om dit te voorkomen helpen wij je met alle liefde aan de perfecte festivaloutfit die van jou een echte ladies man maakt. Maar waar moet zo’n outfit nou aan voldoen? Wat zijn nu de echte trends in de herenmode?

 Omdat ik net zoveel van schrijven als van kletsen houdt maar weet dat de meeste mannen hier ietsje minder dol op zijn ga ik jullie dit niet alleen uitleggen met tekst, maar ook met behulp van foto’s. En waar kun je nou beter zulke foto’s vinden (maken dus) als op een festival! Nu weten jullie vast dat Lodewijk in Franeker gevestigd is, maar helaas kent Franeker  (nog) niet echt druk bezochte zomerfestivals. Hiervoor moesten we dus even een stukje verder rijden; off we go! Richting Leeuwarden, naar Dancetour!

 En mannen, wees nou eerlijk: wie kunnen jou nu beter vertellen what to wear als de dames zelf? Inderdaad, niemand. En daarom ging ik samen met een vriendin op zoek naar de leukste festivaloutfits! Twee dames in de jury, dat moest goed komen toch? Maar het was lastig…. “Wat een gaaf t-shirt! En hij heeft ook een leuk koppie zeg.” “Ja, maar die broek…” “Ohja, inderdaad, laat maar.” En tegen zo’n situatie liepen we onwijs vaak aan! Een nice bottom, maar saaie bovenkant of andersom. Dus mannen! Tip of the day: wees niet te snel tevreden, dames zijn kritisch.

 Helaas was het een regenachtige dag, dus echt ‘zomer' stralen de outfits niet uit, maar wat ze wel uitstralen is dat ze lekker vlot, casual en modebewust zijn! Een t-shirtje, leuk broekje en sneakertje is genoeg (onthoudt dit!), want we knappen ook af op mannen die overdressed zijn.

 Maar welke outfits waren dan wel helemaal leuk? Dat waren deze!

Festival outfit

Foto één

Gewoon vlot en stoer; that's how we like it.

Foto twee

het dip dye t-shirt van de meneer aan de linkerkant en de heerlijke stoere jeans maken dit tot een perfecte outfit! Simple like that. En (ja, het moet je opvallen of niet, maar) de heerlijk nonchalant maar toch heel bewust omgeslagen broekspijpen van de meneer aan de rechterkant maken ook zijn outfit onwijs leuk. Tsja, soms geldt gewoon: less is more! 

Foto drie

de all-over print! Die mag niet missen in de kledingkast van een man. Mijn eigen favoriet is dit leuke exemplaar van Scotch and Soda. Een leuke stoere denim broek met all stars eronder en done! Wij zijn fan!  

 

Als het wel bloedje heet is, (dat mag je wel verwachten van een festival in juli toch?), is een leuke gekleurde short natuurlijk ook helemaal goed! Wat dacht je van deze leuke short van No Excess? Zolang je maar niet als regenboog rond gaat lopen. Dus denk erom: matchen is het sleutelwoord!  Natuurlijk hebben wij bij Lodewijk ook de ultieme festival outfit voor jou! Kom je gezellig langs in Franeker? Of neem je een kijkje in de webshop