Draag jouw polo op deze 5 manieren!

03 mei 2018


Polo’s werden voor het eerst gebruikt als smetteloos wit sportshirt bij het high-end tennis, meestal gecombineerd met een nette strakke broek en óók nog eens een stropdas. Lekker comfortabel. Gelukkig kun je de veelzijdige polo op veel meer manieren te dragen!

 

Sportieve klassieke look

Tegenwoordig kun je de polo ook perfect dragen als alledaagse casual outfit, en dat in veel meer kleuren dan alleen wit. Denk aan warm weer en varen over de Friese meren met een zacht zomers briesje. Een sportieve, klassieke look past hier erg goed bij! Draag een polo van Tommy Hilfiger (een eenvoudige polo voor de echte merkgekken) of N.Z.A. met een mooie chino en sportieve witte sneakers of - als je durft - nette no socks bootschoenen.

 

Zomerse casual look

Zonnebril op en gaan! De polo is hét kledingstuk die vrijwel iedere man van elke leeftijd staat. Ook wanneer de mussen van het dak vallen, is de polo een heerlijk item om te dragen! Combineer een vrolijke, zomerse polo met mooie prints van State of Art of een opvallende en comfortabele polo van Superdry perfect met een korte chino, een stoer  minimalistisch horloge en je favoriete witte sneakers of slippers. Laat de zomer maar komen!

 

Casual business look

De iconische polo kun je zeker ook zakelijk dragen! Je werkt heerlijk comfortabel en ziet er tegelijkertijd stijlvol uit. Draag een stoere polo in een roodtint van bijvoorbeeld No Excess onder een cleane blazer in combinatie met een nette broek. Vergeet je zonnebril niet! Zo heb je binnen een handomdraai een complete outfit.

 Avondje uit outfit

Door je polo te combineren met een lekker vest en een donkere broek of stoere denim verander je jouw look direct in dé outfit voor een avondje uit. Zorg er dan wel voor dat jouw stijlvolle horloge nét onder je vest uitkomt. Deze chique polo look is perfect voor in een restaurant, een museum of als je juist naar je favoriete live optreden gaat. Tip: draag je vest in een tegenovergestelde tint dan je polo. Hierdoor creëer je een mooie, natuurlijke balans in je outfit.

 

Stoere en ruige look

De klassieke en nette polo kun je ook perfect gebruiken voor een stoere en ruige look! Draag stoere boots onder je polo van bijvoorbeeld Cast Iron, ga voor een sportieve jas in blauw, bruin of groen en combineer met een tapered jeans of destroyed jeans. Hoe donker je jeans, hoe ‘formeler’ je look eruitziet. Je polo daarentegen mag zo gek als jij wilt! Ga voor mooie prints, vrolijke pasteltinten of juist basic zwart of wit. Waar jij je goed in voelt.