Drykorn, nieuw merk!

07 januari 2016 - Business & Maatpakken

Voor de voorjaarscollectie van 2016 presenteren we een te gek nieuw merk in onze winkel, namelijk Drykorn! Drykorn is een Duits merk dat is opgericht door Marco Goetz. Waar in het begin nog voornamelijk de focus lag op broeken, beschikt Drykorn tegenwoordig over een zeer uitgebreide collectie t-shirts, rijk uitgevoerde overhemden en als klapper een reeks - tot in de detail afgewerkte - kostuums. 

Wat kun je verwachten van Drykorn? 

Wij laten je heel graag zien waarom dit merk onze nieuwe favoriet is! Kwalitatieve hoogstaande materialen, een fijne pasvorm en vooral tijdloos en trendy tegelijk! Veelal positieve punten. Je herkent Drykorn aan de mix van authenticiteit en de laatste trends. Leuk weetje, in ieder kledingstuk van Drykorn staat hun opvallende slogan: “DRYKORN FOR BEAUTIFUL PEOPLE” . Voel je, je al aangesproken ;) ? We begrijpen dat je nu natuurlijk benieuwd bent naar hoe de collectie er uitziet! We hebben drie items uit de collectie geselecteerd, om te beginnen met een prachtig vest.

Drykorn vest

Dit gave knoopvest kan je op diverse manieren dragen. Combineer het met een stoere denim, of ga voor een semi-dress look door er een overhemd onder te dragen. Een goed vest is onmisbaar in een ieder zijn kledingkast! Verkoopprijs €139,95.

Hoe gaaf is dit ‘two toned’ overhemd!? De kleur wordt omschreven als ‘shark color’. Wat ons betreft een prachtige kleur, en door het two toned effect is het dan ook een uniek item uit de voorjaarscollectie! Draag het overhemd met een mooie jeans en daarbij een paar goede sneakers. Dit overhemd heeft als leuke eigenschap dat het gemaakt is van een linnen/katoen kwaliteit! Des te fijner te dragen als de temperaturen weer oplopen. Verkoopprijs €129,95.

Drykorn overhemd

Last but not least, dit Drykorn gilet. Wij zijn super enthousiast over dit mooie gilet. Het gilet is in het algemeen een hot item in het voorjaar, maar deze denim variant steekt er toch wel met kop en schouders bovenuit! Waar je deze winter het gilet nog onder het colbert droeg, combineer je komend voorjaar het gilet gewoon met een overhemd (zoals op de foto) of met een t-shirt. Het gilet mag dus gezien worden. Verkoopprijs €119,95.

Drykorn gilet

Je begrijpt nu vast en zeker waarom wij zo enthousiast zijn over Drykorn. Kom snel langs bij ons in de winkel om de gehele collectie te bekijken.
Deze drie items zijn namelijk nog maar het tipje van de sluier! Let op: op dit moment verkopen we Drykorn helaas nog niet online.