Elvine, nieuw bij Lodewijkmode

Door Sanne Rinzema - 02 oktober 2015 - Jeans , Winkel

Het najaar is officieel van start, en ook de koude periode staat alweer om de hoek. Een goede jas mag dan natuurlijk niet ontbreken! Stop met zoeken, want wij hebben het juiste merk voor jou. Maak kennis een nieuwe merk in onze collectie:'Elvine'

Elvine jassen

Zoek je kwalitatieve winddichte en waterafstotende jas? Dan ben je bij Elvine aan het juiste adres! De jassen bestaan uit een tijdloze look, met een voortreffelijke pasvorm. Elvine is van oorsprong een Scandinavisch merk, dat tot stand is gekomen in een Zweedse havenstad Göteborg. De looks van de jassen ontstaan vanuit de sfeer en cultuur die heerst in de havenstad.

It's all about the details

Alle jassen van Elvine beschikken over een YKK rits. Deze ritsen zijn gemaakt van de beste materialen die voldoen aan een strikte kwaliteitscontrole. Oftewel, de ‘Rolls Royce’ onder de ritsen. Ook van de knopen mag je veel verwachten! Doormiddel van een scheikundige reactie worden de knoop en draad aan elkaar vergoten. De knopen blijven hierdoor altijd op hun plek zitten, en kan je nooit verliezen! Dit noemt men Button Bind. Wat de jas helemaal afmaakt, is de magneetsluiting van de drukknopen. Zo verdwijnen zowel de knopen als de rits uit het zicht.

Elvine jacket

Maatschappelijk verantwoord

Elvine gebruikt uitsluitend maatschappelijk verantwoorde materialen. Zo zijn er geen chemicaliën toegepast voor de waterafstotende laag en word alleen nepbont en geraapt dons gebruikt. Elvine staat niet voor niks aan de top van het jassensegment. Wat ons betreft mag een Elvine jas dan ook niet ontbreken in jouw garderobe!

Hebben wij jou overtuigd? Kom dan snel naar de winkel om de nieuwe collectie herenjassen te bewonderen!