Hugo Boss bij Lodewijk Mode voor Mannen - NEW BRAND!

Door Durk van der Veen - 09 oktober 2020

Hugo Boss Lodewijk Mode voor Mannen - Seizoen 2021

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen; de volgende keer dat jij onze winkel bezoekt, tref je daar een prachtig nieuw merk aan in ons assortiment. Dit merk heeft een onberispelijke uitstraling! Het is de combinatie van hoge kwaliteit en stijlvolle details. Jawel, This Is Boss! Met een item van Hugo Boss kom je altijd stijlvol voor de dag. Bij Hugo Boss komt dat door twee aspecten die het merk kenmerken. Namelijk, de onberispelijke uitstraling van een kledingstuk en het comfortgehalte. De verschillende stijlen van Hugo Boss zorgen er voor dat, ongeacht de gelegenheid, je een kledingstuk altijd comfortabel draagt. Hugo Boss heeft een luxe uitstraling maar door de variatie in de collectie wordt Hugo Boss ook sportief en casual gedragen.

Van comfortabele overhemden en pullovers tot de onberispelijke Casuals van Hugo Boss

Dat wij tijdens onze inkoop enthousiast waren over de introductie van deze collectie, dat begrijp je vast wel! Voor ons winter assortiment zochten we naar de luxe items van Hugo Boss. Maar we waren ook wel érg nieuwsgierig naar de Casual-lijn van dit kledingmerk. Denk aan de kwaliteit van het Poloshirt met het 'Hugo Boss' embleem op de borst. Of de iets wat sportievere items waar Hugo Boss speelt met fijne details in de kraag of subtiele verwerking van het logo in het kledingstuk zelf. 

De collectie is stijlvol maar tegelijkertijd ook opvallend door de fijne details van Hugo Boss. Met dit nieuwe merk in huis, hopen wij jou te inspireren voor komend najaar! Houd daarom goed onze Social Media kanalen in de gaten. Wij staan te popelen om jou onze nieuwe collectie te presenteren voor dit seizoen!

Wij helpen jou graag bij het vinden van de juiste match. Kom gerust bij winkelen ons in Franeker.