Nieuw seizoen, nieuwe trends!

Door Sanne Rinzema - 01 september 2016 - Winkel

Ondanks dat we hopen op nog een hele mooie nazomer, staan we eigenlijk ook alweer te springen voor het nieuwe seizoen dat bijna begint. De eerste nieuwe items zijn alweer binnen en het ziet er nu al geweldig uit! In deze blog vertellen wij graag meer over wat je komend seizoen kunt verwachten. Welke kleuren zijn helemaal hot en waar draait het om in de mode? Dit en meer lees je in deze blog!


No Excess nieuwe collectie

De nieuwe modekleuren


Wat je waarschijnlijk als eerste zal opvallen zodra je onze winkel bezoekt zijn de prachtige kleuren! Vaak staat de najaarscollectie bekend om zijn donkere kleuren, maar dat is dit seizoen niet alleen maar het geval. De kleuren blauw en (leger)groen zijn natuurlijk weer aanwezig, maar worden afgewisseld door verschillende tinten rood, geel, oranje en paars!  

Durf buiten je comfortzone te gaan! 

Waar wij dit seizoen erg blij van worden is dat het allemaal een beetje anders en meer mag zijn! Less is more is verleden tijd. Combineer een stoere verwassen jeans met een effen wit overhemd met gilet. Of ga voor een mooi strak pak, ook wanneer je niet op kantoor werkt.

Mix nonchalant en zakelijk door een paar opvallende sneakers onder je nette outfit te dragen óf kies voor de coltrui. Deze maakt zijn comeback dit najaar en is niet meer weg te denken uit onze collecties!

 

No Excess & Drykorn nieuw
 

Hoe zit dat er uit?


Je hebt nu flink wat informatie te verwerken. Daarom makken we het je graag wat makkelijker, door al deze trends te visualiseren. De foto's van No Excess, Drykorn en Cast Iron geven je een goede indruk van de modetrends van 2016. Wil je meer zien? Kom dan bij ons langs in de winkel! In de komende weken delen we uiteraard nog meer trends, merken en leuke modetips van het nieuwe seizoen. Zo zorgen wij ervoor dat jij helemaal tip top het najaar in gaat.
Cast Iron nieuwe collectie