Nieuwe collectie Superdry

Door Menno Steenstra - 16 februari 2015 - Jeans

Dat wij fan zijn van Superdry is inmiddels geen geheim meer. Daarom vinden wij het hoogtijd om weer een blog te wijden aan dit vernieuwende modemerk. Want zeg nou zelf, een modemerk dat fashion en comfort perfect weet te combineren, verdient toch een flinke portie spotlights? En… we hebben een hele goede reden, want een groot deel van de nieuwe collectie hangt al in de winkel!

What’s new?

In de basis blijft Superdry gewoon lekker hetzelfde! De fijne stoffen, de sportieve look, de graphics… Superdry heeft een compleet eigen stijl ontwikkeld en die blijven ze doorvoeren. En dat is goed nieuws want de trend van sportinvloeden in de mode zet komend seizoen door. Sterker nog, het gaat een behoorlijk grote rol spelen in het modebeeld. Met een outfit van Superdry zit je deze zomer dus “gebakken”. Onze favo musthaves zijn de t-shirts, korte joggingsbroeken en windjacks.

Superdry NU ook online

Nog meer goed nieuws voor de Superdry fans. Je vindt de nieuwe collectie van Superdry nu ook in onze webshop! Bekijk de nieuwste Superdry artikelen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Franeker!

Superdry nieuwe collectieSuperdry nieuwe collectie