Shine de hele zomer in deze opvallende logo’s!

24 mei 2018Houd jij ook zo van opvallen? Dan kun jij jouw hart ophalen met deze merken. Stoere dessins, felle kleuren en vooral héél veel logo’s! Laat je inspireren door de zomercollecties van deze stoere merken bij Lodewijk Mode voor mannen!


Superdry: zomers, opvallend en stoer

De collectie van Superdry staat deze zomer bol van de sportieve invloeden. Dat betekent stoere felle kleuren, opvallende prints en items die, zoals helemaal past bij Superdry, heerlijk comfortabel zitten. Zo sta je gegarandeerd in het middelpunt van de sportschool! Check bijvoorbeeld deze gifgroene Superdry-polo met gewassen vintage look. Of ga voor dit stoere donkerblauw indigo shirt met subtiel bloemenmotief en een opvallend zomers logo op de voorkant. Benieuwd naar meer sportitems van Superdry? Shop online of kom langs bij ons in de winkel!

 

Laat je logo’s zien met Tommy Jeans

Ben jij hooked aan logo’s? Dan moet je écht een item van Tommy Jeans in je kast hebben hangen. Dit seizoen zie je veel rood, wit en blauw terugkomen in de kledingitems en ook felgroen en kobaltblauw kenmerken de collectie. Combineer dit stoere kobaltblauwe shirt perfect de Scanton korte broek van Tommy Hilfiger en draag deze witte Tommy sweater erboven met groot opvallend logo en colour-blocked mouwen. Zo show jij de wereld dat je een echte ‘Tommy-man’ bent!

 

 

Ga in geel met Calvin Klein

Een kledingitem van Calvin Klein geeft je direct internationale allure waarbij het logo prominent te zien is. Net als Tommy Jeans zie je veel kleurvarianten in rood, wit, blauw en groen. Dat is niet zo gek, want wist je dat Tommy Jeans en Calvin Klein dezelfde eigenaar hebben? Maar in de zomercollectie van Calvin Klein komt een stoere opvallende kleur erbij: geel! Check bijvoorbeeld dit gele T-shirt van Calvin Klein in onze winkel!

In Gold We Trust: hét merk van nu!

In Gold We Trust is hét merk onder de BN’ers. Internationale sterren als Mr. Probz, Timor Steffens, Chris Brown en Sunnery James lopen in In Gold We Trust. En jij kan dat nu ook! Bij Lodewijk Mode scoor jij vanaf nu de items van dit stoere en populaire merk. Kenmerkend voor de collectie is de mix van klassieke en moderne streetwear in allerlei kleurvarianten. De opvallende items van In Gold We Trust zorgen ervoor dat iedereen jou op straat direct herkent!

 
 

Wil jij een uniek item scoren van In Gold We Trust? Kom dan snel langs bij Lodewijk Mode voor mannen. Wees er wel snel dan bij, want OP=OP!