Shop nu jouw Scandinavische outfit

20 april 2018


 

Scoor deze week jouw Scandinavische outfit bij Lodewijk Mode! De collectie van voorjaar/zomer 2018 heeft een stoere, sportieve uitstraling waarbij alles ‘lekker normaal’ blijft. Laat je inspireren!


 

1.     De Scandinavische zomer in ‘m’n bol'    

Zomer in Scandinavië betekent lekker warm weer en een zon die eigenlijk niet onder gaat. Met als hoogtepunt de ‘midsommernatt’, de midzomernacht: gigantische kampvuren langs het strand, heerlijk Scandinavisch eten en een fenomenaal feest dat de hele nacht duurt.

Ze kunnen als geen ander genieten van de schaarse warme zomermaanden. Dit zie je direct terug in hun outfits: comfortabele stoffen, vrolijke mini-dessins, natuurlijk weinig bombastische logo’s en heel veel streepjes. Maar, natuurlijk niet té veel.  
 

2.     Stijlvol in een no-nonsense pantalon

Scandinaviërs zijn expert in het combineren van fijne, kwalitatieve stoffen en een comfortabele, nonchalante look. De stijlvolle pantalons van Plain en Drykorn zijn de perfecte nette basis voor jouw Scandinavische outfit! Door de ‘stadse’, jonge uitstraling spreekt Drykorn veel mannen aan. Draag de klassieke chino’s op kantoor onder een passende colbert, of lekker nonchalant in je vrije tijd gecombineerd met een mooie effen basic!

 

3.     Let’s go sailing met een sportief windjack!

Langzaamaan – nadat de zon langzaam wegzakt onder de horizon – wordt het toch een beetje fris. Tijd om iets warmers aan te trekken! Wil je jouw stoere, ruige en toch stijlvolle look houden? Draag dan als een echte Scandinaviër een comfortabel sportief wind- en waterdicht jack van Elvine. Door de hoge kraag en de elastische boorden krijg je het zeker niet koud – al helemaal niet wanneer je je opwarmt bij een groot zomers kampvuur!
 
 

4.     Dé Scandinavische trend: draag een anorak

Als echte fashion essential is de sportieve anorak dit seizoen onmisbaar. Een anorak is een waterdicht jack met capuchon die je over je hoofd aantrekt. Het beschermt je tegen allerlei gure weersomstandigheden en wordt veel op het water veel gedragen. Stijl deze legergroene anorak van Minimum perfect met een nette chino van Drykorn en een stoere cap!

 

 

 

In het nieuwe zomerse seizoen vind je bij Lodewijk Mode gegarandeerd dé Scandinavische outfit die helemaal bij jou past. Kom langs in de winkel of shop online!