Spring is almost here!

Door Menno Steenstra - 02 maart 2015 - Winkel

Hello sunshine!

Je kent het wel, je wordt wakker met een steenkoude neus en onder de dekens is het nog zo lekker warm. Om dan te bedenken dat de plicht weer roept of dat de hond zijn eerste rondje van de dag wil maken, maakt je alleen maar kouder. "Er is hoop!" Het mag buiten dan nog steeds koud zijn, de vogeltjes fluiten ons inmiddels weer toe en het zonnetje komt al geregeld tevoorschijn. Oftewel; spring is almost here!

 Kledingcrisis tijdens de eerste zonnestralen!

Hoe blij we ook zijn zodra de eerste zachte lentedag is aangebroken, dit is vaak ook het moment dat er een lichte kledingcrisis ontstaat. Want wat draag je nu in de tussenperiode van warme jas naar geen jas? Toch niet meer dat fleecevest van jaren geleden, of die verkleurde polo waarvan je stiekem zelf wel weet dat hij niet meer kan. Nee, dit voorjaar loop jij er helemaal hotbij in een gestept jack in een felle kleur!

 Nu het jassenprobleem is opgelost, waar "moet" je verder nog rekening mee houden? De trends van dit nieuwe seizoen lopen uiteen van drukke prints tot zachte pasteltinten en van stoere denimaccenten tot vernetting in de vorm van schoenen, tricot colberts en geprinte overhemden.

 Maar er is meer. We sneden het onderwerp in een eerder blog als eens aan, de Jogg Jeans is booming! Een broek die in eerste instantie een volwaardige spijkerbroek lijkt, zorgt voor optimaal draagcomfort door de mix met sweatstof! De Jogg Jeans is bij ons volop verkrijgbaar in verschillende soorten en een breed pasbereik.

 On to the next step!

We kunnen binnen deze trend zelfs nog een stapje verder gaan! Als er wordt gesproken over de sweatpant, dan wordt eigenlijk een hippe variant van de klassieke joggingsbroek bedoeld. De sweatpant, die ook schaamteloos naar de supermarkt of tijdens een dagje shoppen kan worden gedragen, is vaak voorzien van extra's zoals ritsjes en materiaalmixen. 

Shop nu alle nieuwe trends in onze webshop

 

Spring is almost here