Styliste & Adviseur aan het woord: Ellen Sikkema

Door Sanne Rinzema - 16 juni 2016 - Winkel
Afgelopen week zijn we begonnen met de sale waarin we kortingen geven op de voorjaar- en zomercollectie. Maar, kun je nog wel goede combinaties maken in de sale? Natuurlijk! Vooral nu de sale nog maar net is begonnen. Ellen laat je vandaag graag zien hoe je ook in de sale nog hele mooie sets samenstelt voor deze zomer! Ellen is een van de vaste gezichten op onze jeansafdeling en helpt ook mee in de styling van de winkel. Haar favoriete merken van dit seizoen zijn Scotch and Soda, No Excess en Chasin.

Ellen, adviseur aan het woord
 
Speciaal voor jou heeft Ellen drie sets gecombineerd, ontdek welke dat zijn!

Look 1: Chasin

 Chasin outfit


Een witte broek is perfect voor de iets koudere zomerdagen of wanneer de gelegenheid niet geschikt is om een korte broek te dragen. Om de outfit compleet te maken heb ik gekozen voor een blauw overhemd met opdruk, maar eigenlijk kun je met een witte broek alle kleuren combineren.

Voor de warmere dagen is een spijkershort ideaal. Net als bij een witte broek, kan bij een jeans ook vrijwel alles gedragen worden. Voor de zomer is de jeansshort daarom een basis item die niet in je kledingkast mag ontbreken. Door hem te combineren met dit zwarte shirt krijg je een stoere outfit die ook erg leuk is voor festivals!

Look 2 Scotch & Soda

 Scotch and Soda outfit


Voor de tweede look heb ik gekozen voor Scotch & Soda items. Als eerste een stoere jeans voor als het weer wat minder is. Al ga ik natuurlijk uit van een mooie zomer, dus ook van Scotch and Soda laat ik je graag zien hoe je deze gestreepte short kunt dragen. Een trend van dit seizoen die ik heel leuk vind zijn de polo’s die we in de winkel hebben met zowel strepen, effen kleur of met een zomerse print. Deze kunnen helemaal tot bovenaan toe dichtgeknoopt worden, maar als je hier niet zo van houdt, kun je deze natuurlijk ook open dragen! Met een witte sneaker eronder of riem erbij maak je wat mij betreft je outfit helemaal af!

Look 3: No Excess

 No Excess outfit

 
Voor de laatste look ben ik gegaan voor de zomercollectie van No Excess. Hier heb ik gekozen voor mooie felle kleuren en opvallende prints. Ga voor de short met opvallende print en effen shirt, of de combinatie van de witte short met het opvallend shirt. De sneaker van Rehab met Crocoprint kan bij beide combinaties. Voor als het echt zonnig is draag je de zonnebril van Superdry erbij.

In welke combinatie zie jij jezelf rondlopen in de zomer? Scoor deze nu met korting* in de winkel of online!

*met uitzondering van basiscollectie zoals riemen en schoenen.