Sweater weather | Door Menno

Door Menno Steenstra - 30 november 2021


Het is begin december 2021 en we mogen toch wel zeggen dat de donkere dagen voor kerst zijn aangebroken. Dat jullie rondom de feestdagen allemaal weer een beetje extra aandacht besteden aan je outfit, dat doet ons als modemensen enorm goed! Maar we snappen ook dat een overhemd of colbert niet (altijd) lekker zit…. Wat trekken we uit de kast tot die gezellig tijd is aangebroken?! Wij helpen je daar graag verder mee.Heb jij al een hoodie of vest in je kast?


Een lekkere trui en een praktisch vest mag niet ontbreken in je kledingkast. Heb je het snel warm dan kan je kiezen voor een dunnere variant, bijvoorbeeld 100% Katoen of een mix met synthetische stoffen. Hou je ervan om je warm aan te kleden, dan hebben we prachtige truien met een percentage wol. Ga je helemaal voor trend, dan draag je een coltrui met daaroverheen een overshirt. Een over wat?! Een overshirt! Het is een vreemde eend in het rijtje truien & sweaters, maar niet minder leuk.

Vreemde eend…

Het is geen vest en ook geen overhemd. We noemen dé trend van dit moment het overshirt. Een artikel dat je kan dragen als een overhemd dat meer warmte met zich mee brengt. Het leent zich ook uitstekend als vest of colbert vervanger. Draag een hoodie onder je overshirt als je op een zonnige dag een wandeling gaat maken, of trek er een coltrui onderaan als je een presentatie geeft. Een overshirt is daardoor stoer en netjes te dragen.

Klik hier als je nieuwsgierig bent geworden naar ons assortiment overshirt?

Ontdek hier een paar van onze favoriete merken: