Terug van weggeweest: het vest

Door Sanne Rinzema - 09 maart 2017 - Casual
Geen fashion item is zo multifunctioneel als het vest. Draag 'm heerlijk in huis tijdens de nog frisse lentedagen of gebruik 'm als jas tijdens een bbq op een zomeravond. Een vest geeft jouw outfit de finishing touch, zowel sportief als net, en voor jong en oud. Kortom, vesten zijn hot!

Trends voorjaar

Dit voorjaar is het vest basic. Maar vergis je niet, dankzij subtiele details is het vest alles behalve saai! Dit voorjaar is het vest een onmisbare aanvulling in je garderobe. De kleuren van dit voorjaar zijn grijs, beige en diverse blauwtinten. Kleuren die bij vrijwel elke outfit passen.


PME vest

Volop combineren

Je kan het vest op verschillende manieren dragen. Bijvoorbeeld in combinatie met een t-shirt, waardoor je een sportieve look creëert. Maar ook zeker met een overhemd, waardoor je outfit iets netter wordt. Daarnaast kan je hem, zoals eerder gezegd, zodra het warmer wordt ook dragen als jas! Ook in combinatie met verschillende broeken maak je een outfit helemaal af, zo kleed je je netjes met een katoenen chino en juist weer wat stoerder met een mooie denim.

Musthaves uit de collectie

De musthaves uit de collectie zijn wat ons betreft de vesten van Bugatti, PME en State of Art. Alle drie merken voor de modebewuste man, maar waarbij comfort bovenaan staat. Bij een bezoek aan onze winkel adviseren we dan ook zeker om deze collecties eens te bekijken!

State of art vest

Online verkrijgbaar

Niet alleen in onze winkel in Franeker, maar ook online vind je onze collectie vesten! Onze top drie uit de webshop zijn:

State of Art vest
Vanguard vest
PME vest
 


Heb je advies nodig bij het vinden van een vest, dan ben je van harte welkom in onze winkel! Ook online voorzien we je graag van advies via onze chat.