Top 10 cadeautips voor Sinterklaas & Kerst

Door Sanne Rinzema - 01 december 2015 - Winkel

De feestdagen zijn in het vooruitzicht, dus is het tijd voor een aantal heerlijke avonden met familie en vrienden. Heb je nog geen idee wat je wil gaan vragen? Wij helpen jou uit de brand! Dit is onze top 10 cadeautips voor deze winter.

1. Ego- Chasin. Chasin heeft zijn eigen geur op de markt gebracht. Deze parfum is geschikt voor casual gelegenheden door het vleugje grapefruit. Alleen voor hem ;). Verkrijgbaar voor € 39,95


2.. Gift box PME Legend. Deze stoere gift box bestaat uit een parfum en douchegel. De robuuste uitstraling past bij de nieuwste collectie van PME. Leuk om naar te kijken, helemaal fijn om te gaan gebruiken. € 39,95  

3. Orbitkey. Dit cadeau is een musthave voor de echte gadgetliefhebber! Doormiddel van de Orbitkey organiseer je jouw sleutels in een handige houder. Dat niet alleen, je kunt zelfs een USB-stick en flesopener toevoegen aan je verzameling. Nooit meer rammelende sleutels en kans op krassen op je telefoonscherm. De Orbitkey is in verschillende kleuren en materialen bij ons verkrijgbaar vanaf €29,95. Accessoires verkrijgbaar vanaf € 7,95.

4. Koffiemok Scotch and Soda. Drink je koffie, of thee stylish in deze te gekke koffiemok van Scotch and Soda. De mok is versierd met unieke tekeningen van de Amsterdams Blauw jeanscollectie. Verkrijgbaar voor € 4,95.
 
5. Barfly. Heerlijk ruiken willen we allemaal. Dankzij Scotch and Soda hebben wij een hele fijne parfum, wellicht herken je de geur vanuit onze winkel. En het fijne van de parfum is, hij is voor hem én haar! Oftewel, win-win situatie. Verkrijgbaar voor € 39,00. 
 
6. Chasin Boxers. Boxers kunnen natuurlijk niet ontbreken op je lijstje. En al helemaal niet die van Chasin. Vrolijke boxers voor een fijne prijs. We verkopen de boxers in 1 of 3-pack in diverse kleuren en prints. Verkrijgbaar vanaf € 17,95.

7. Handschoenen & Muts Chasin. Nu het weer een stuk kouder wordt, is een muts of sjaal geen overbodige luxe. Steel de show met een stoere muts van Chasin. Ook de handschoenen van Chasin zijn echte musthaves deze winter. Leuk weetje, met deze handschoenen kan je nog steeds je smartphone bedienen. De ‘Touch’ handschoenen zijn geschikt voor je touchscreen. Er is niets vervelender dan dat je alsnog koude handen krijgt omdat je een bericht moet versturen. Nooit meer koude handen deze winter! Verkrijgbaar vanaf € 9,95. 

8. Happy Socks. Bij sokken denk je misschien niet direct; wat een origineel idee. Dan heb jij nog niet kennis gemaakt met de prints van Happy Socks! Niks geen saaie sokken meer, maar een paar sokken met een toffe print. En deze mogen gezien worden. Rol je jeans aan de onderkant op, en show je Happy Socks! Verkrijgbaar in verschillende prints vanaf € 7,95.

9. State of Art sokken box. State of Art heeft naast een geweldige kledingcollectie, ook hele leuke accessoires. Het is helemaal hip om opvallende sokken met print te dragen. De sokken van State of Art zijn iets meer ingetogen dan een paar Happy Socks, maar zijn alsnog echte eyecatchers. In de mooie box zitten maar liefst vijf paar sokken, in blauw en grijstinten. Van € 29,95, nu voor € 19,95.

10. R2 overhemden. Een mooi overhemd is onmisbaar in je kledingkast. Ga voor een opvallende print, kleur of kies voor de basisvariant. Bij R2 is voor iedere liefhebber een geschikt overhemd. Dankzij de voortreffelijke pasvorm kan het overhemd ook zonder colbert gedragen worden. Met het vooruitzicht op de komende feestdagen zit jij wel goed met een R2 overhemd! Verkrijgbaar van € 89,95 nu voor € 79,95.

Bekijk onze collage voor de afbeeldingen van de cadeautips! 
Wat is jouw favoriet, welk item ga jij zeker op jouw verlanglijst zetten óf aan een ander geven? 

 

Sint en kerst cadeautips