Trouwen in 2022 | Door Riemer

Door Riemer Reijenga - 28 januari 2022


Wordt 2022 het jaar waarin je samen met jouw partner de dag van jullie leven gaat beleven? Heb je haar/hem al ten huwelijk gevraagd of ben je van plan dat in de komende periode te gaan doen? Had je al een bruiloft gepland maar moest dat feest worden uitgesteld? Moet je alles nog regelen voor die grote dag? Hoe dan ook, op die grote dag wil je er natuurlijk perfect uitzien!

Het trouwpak in een bruin- of zandkleur.


Hou je van lichtere kleuren of ga je in de hoogzomer periode trouwen denk dan eens aan een pak in een bruin- of zandkleur. Dit is een trend die we steeds meer zien opkomen in de trouwpakken. Het geeft een beetje een vintage look aan jouw pak en de lichte kleuren laten zich uitstekend combineren met frisse kleuraccenten. Zo maak je van een op het oog heel neutraal pak een outfit waarmee je, samen met jouw bruid(egom), het stralende middelpunt wordt van het feest!

Het traditionele trouwpak


In essentie hebben we het hier over het klassieke (vaak donkerblauwe) pak. In combinatie met het juiste overhemd en de juiste stropdas is dit altijd goed. Een goede pasvorm is wel zeer belangrijk! Met een goed zittend pak maak je sowieso al het verschil. Mijn collega’s en ik kunnen je hierin een goed advies geven en er eventueel voor zorgen dat jouw pak perfect voor jou op maat wordt vermaakt.

Draag je dit klassieke pak met een bijpassend gilet dan weet je zeker dat jouw aanstaande onder de indruk zal zijn van de stijl en klasse die je uitstraalt.

Het trouwpak in een vervaagde / gemêleerde kleur.


Eén van de belangrijkste trends in de trouwpakken is de combinatie van zachte, vervaagde kleuren (vooral groentinten) met een stof waarin een structuur zit. Dit kan een linnenachtige structuur zijn maar ook een grof geweven stof is helemaal in. Een gilet in dezelfde stof maar dan wel met een vage ingeweven overruit maakt deze trend helemaal compleet. In de zomermaanden trek je na het officiële gedeelte van jullie trouwdag lekker je colbert uit en je ziet er met zo’n giletje aan nog steeds heel feestelijk uit.

Het casual trouwpak

Pakken jij en je aanstaande de grote dag wat minder formeel aan dan is een casual outfit zeer geschikt. De veel genoemde bohemian-stijl is dan een trend waar je goed bij aan kunt sluiten. Een mooie, wat losser gedragen chino met een paar sneakers er onder, een linnen hemd met bretels en een leuke vlinderdas maken dat je ook in een wat lossere setting herkenbaar bent als de bruidegom. Laat je vooral in deze trend goed door ons adviseren want dan weet je zeker dat jouw casual look ook stijlvol blijft. 


(tekst gaat verder onder de afbeelding)


Het personal made trouwpak.

Het trouwpak waarmee je echt kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat is het personal made pak. Een pak helemaal voor en door jou zelf samengesteld speciaal voor die ene dag in jouw leven waar op je je echt wilt onderscheiden van de mensen om je heen. Je kiest zelf een mooie stof uit voor je pak, laat er een leuke fancy voering inzetten en zoekt er bijzondere knopen en contraststiksels bij uit. En om je partner te verrassen laat je ook nog een korte boodschap voor haar/hem in je pak borduren. Zie je jezelf al staan? Maak een afspraak met mij of mijn collega’s en wij zorgen er voor dat je boven verwachting slaagt voor dat ene pak dat jou ‘the man of the day’ maakt.


 28-01-2022 Riemer Reijenga