Uitnodiging Lodewijk Pre-Summer Party

Door Sanne Rinzema - 25 maart 2016 - Winkel

Op zondag 3 april luiden wij graag samen met jou de zomer in! Tijdens het modeweekend in Franeker geniet je niet alleen van de nieuwste voorjaars/zomermode, maar ook van heerlijke lekkernijen in onze winkel. Samen met Petra Lodewijkmode organiseren wij een Pre-Summer party! We hebben de leukste en lekkerste dingen voor jou klaarstaan in beide winkels.  


Wat is er te doen voor de heren?


In onze winkel zorgen wij voor het ultieme BBQ-gevoel! Hoe gaan we dat doen? Er is een pop-up store met Big Green Eggs. Een nieuw model in de BBQ wereld, die deze zomer echt niet in jouw tuin mag ontbreken. Je kunt direct zien hoe zo’n Green Egg werkt, want Kok in Huis Jolanda gaat live BBQ’en! Natuurlijk mag je ook direct de lekkernijen proeven. 

Jan Willem Schoot, bekend van ‘de HET finalist’ Barrevoets, zorgt voor de drankjes. Wat is nu een BBQ zonder bier? Daarom verzorgt Jan Willem een bierproeverij met diverse soorten speciaalbier. Liever een frisje? Geen probleem, want er is ook een proeverij van allemaal bijzondere frisdranken. 

Om er nog een schepje bovenop te doen, geven we ook iets weg! Iedere kopende klant maakt deze dag namelijk kans op een exclusief BBQ pakket. In totaal verloten we drie BBQ pakketten.


Dames, wees gerust. Ook voor jullie is er van alles te beleven tijdens ons event.

 
Bij Petra Lodewijkmode is er onder andere een pop-up store van 1585 Houtwerk. Je kunt hier allerlei waanzinnige handgemaakte houten serveerplanken én schapenvachten kopen. Het thema van dit weekend is fashion. Schoonheidssalon Bibian neemt 100% pure beautyproducten mee, zodat je er van top tot teen helemaal gestyled bij loopt. En hoe kom je nog meer in de zomerstemmming? Precies, met ijs! Puur IJs & Chocolade zorgt de hele middag voor de lekkerste ijssoorten.

Dit en nog veel meer, mag je verwachten van ons event. We verklappen natuurlijk nog niet alles, maar één ding is zeker, het belooft een hele gezellige middag te worden in onze winkels. Mogen we jou zondag 3 april ook verwelkomen?

 

Waar:                  Lodewijk Mode voor Mannen en Petra Lodewijkmode (Voorstraat Franeker)

Wanneer:            Zondag 3 april

Hoe laat:             Vanaf 13.00 uur

 

Pre Summer party