Vaderdag cadeautips, onze top 5!

Door Sanne Rinzema - 09 juni 2016 - Winkel

Met Vaderdag voor de deur helpen wij jou graag met onze top 5 cadeautips. Want zeg nou zelf, onze vaders, opa's, schoonvaders en toekomstige vaders verdienen het om in het zonnetje gezet te worden toch?

1. Scotch & Soda parfum Barfly

Een man die lekker ruikt is altijd fijn! Helemaal met deze aangename parfum van Scotch & Soda. Je herkent de geur wellicht vanuit onze winkel. En dames, voor jullie een win-win situatie want deze parfum is voor hem en haar! Verkrijgbaar voor € 39,00.

2. Happy Socks

Volgens ons kun je een man áltijd blij maken met sokken. En vooral met deze vrolijke varianten van Happy Socks. Deze sokken mogen gezien worden en passen helemaal bij één van de nieuwste trends om de broekspijpen aan de onderkant op te rollen. Ga je voor de zwart/wit variant of voor zomerse kleuren? Verkrijgbaar in verschillende prints vanaf € 7,95.

3. Scotch & Soda koffiemok

Voor alle koffie (en thee) liefhebbers hebben wij een aantal stylish en limited editions koffiemokken van Scotch and Soda. Deze zinken mok is versierd met unieke tekeningen van de Amsterdams Blauw jeanscollectie. Dus bij de echte liefhebbers ga je hiermee punten scoren, beloofd! Verkrijgbaar voor € 4,95.

4. Orbitkey nu speciaal voor Vaderdag met gratis flesopener!

Is jouw vader, schoonvader of partner een echte gadgetliefhebber? Dan hoef jij niet meer verder te zoeken. De Orbitkey is de perfecte uitvinding om op een simpele manier sleutels, usb-sticks en een flesopener bij elkaar te houden. Doordat deze beschermd worden, voorkom je ook automatisch krassen op je telefoonscherm.  Speciaal voor Vaderdag hebben wij een mooie aanbieding waarbij je de flesopener gratis van ons ontvangt! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, vanaf € 29,95. Accessoires zijn verkrijgbaar vanaf € 7,95.

5. Cadeaubon Lodewijk Mode voor Mannen 

Geef je liever iets waarmee hij zelf iets kan uitzoeken? Verras hem dan met een cadeaubon van onze winkel. Bepaal zelf het bedrag en laat hem (of ga samen met hem) shoppen! 

Vaderdag cadeaus 

Alle artikelen zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar, wij helpen je graag met het vinden van het perfecte cadeau! Deze pakken we natuurlijk ook voor je in. Tot ziens in Franeker!

Ps: Mocht je, je nu afvragen wanneer Vaderdag is? Het is zondag 19 juni a.s. ;-)