Wij gaan trouwen!

Door Menno Steenstra - 16 januari 2014 - Trouwpakken

Wij gaan trouwen!

Huisje, boompje, beestje… Hét cliché beeld dat aan een getrouwd stel vast hangt. Tenminste tot nu toe! Want na het lezen van deze blog gaat iedereen massaal weer aan de trouw. Trouwen kan, maar hoeft niet standaard en cliché te zijn. Lodewijk Mode voor Mannen geeft jou een aantal essentiële trouwtips voor een onvergetelijke en unieke trouwdag!

Trouwlocaties

Als je trouwt kan dat uiteraard op het gemeentehuis in de buurt, of in een traditioneel kerkje in je geboorteplaats. Denk jij graag out of the box?! Wij selecteerden drie unieke trouwlocaties in Friesland en Groningen speciaal voor jou.

 Lokaal 55 - Trouwen aan het water, in de industriële omgeving van een voormalige slagerij uit 1931.

Hayema Heerd - Het platteland zit ons Noorderlingen in het bloed. Hayema Heerd in Oldehove (Groningen) biedt een verrassende locatie voor een huwelijksdag op maat. En je kunt zelfs na de onvergetelijke dag blijven slapen op bedden van stro.
Tsjerke - Net even anders, maar toch traditioneel in een kerkje trouwen? Dat doe je in "Yn de Tsjerke" a.k.a. in de kerk. Een sprookjesachtige huwelijkslocatie in het uit de 12e eeuw stammende dorpje Terherne.
 

Het trouwpak

Grijs, Zwart, Beige, Bruin, Blauw… allemaal tinten die door de jaren heen op het gebied van trouwpakken tijdloos zijn gebleken. Wil je lekker trendy? Dan ga je absoluut voor blauw. De harde blauwtinten zijn in, maar ook licht blauw gaat een plekje in het trouw-modebeeld veroveren. Volg één of meerdere van onderstaande tips op en er zal nog lang over jouw trouwpak nagepraat worden!

 

Een kostuum op maat:

Het merk Munro biedt onze klanten de mogelijkheid een uniek en op maat gemaakt trouwkostuum te laten produceren. Jij kiest de stof, Jij kiest de kleur, Jij kiest de details en daarmee bepaal Jij de prijs.
Manchetknopen zijn hot: In verschillende mode trends vinden we het woord ‘’vintage’’ terug. Vintage zijn ook manchetknopen. Het oude van toen is het nieuwe van nu! Bij Lodewijk Mode voor Mannen steken we dit uiteraard wel in het jasje waarin jij je thuis voelt.


Over de TOP is top: Strakke pakken, lange jassen, gedurfde vesten en vooral ‘’onderscheidend vermogen’’. Wees uniek op je eigen manier. De trend over de TOP is gewoon weg in te vullen naar jouw eigen smaak. Je hoort ons nog net niet zeggen dat je niet voor gek kunt lopen, maar je moet het wel erg bont maken wil dat gebeuren! Echte aanraders zijn de trouwpakken van Masterhand en Immediate.
 

Nieuwsgierig geworden en kan je wel wat hulp gebruiken bij de keuze en samenstelling van jouw ideale trouwpak? Maak een afspraak met een van onze modeadviseurs op onze afdeling Trouw- en Maatpakken.