Zo houd jij jouw jeans lang mooi en fris!

26 april 2018De spijkerbroek is tegenwoordig een onmisbaar en misschien wel het meest favoriete item.
Logisch, want je kunt er eindeloos mee variëren en stylen: van sportief en casual tot zelfs een mooie chique look. Daarom in deze blog de stoerste summer jeans en handige tips hoe je ze lang mooi houdt!

Tip 1: lekker laten luchten

Dit seizoen kun jij de limited edition Vanguard V8 Racer jeans scoren bij Lodewijk Mode. Het stoere, ruige uiterlijk ademt tegelijkertijd de klassieke Italiaanse look. Met subtiele, exclusieve groene details en een stijlvolle groene wassing draag jij dé jeans van deze zomer. Hang jouw favoriete denim na een warme zomerdag een nachtje buiten in de tuin of op het balkon. Vermijd de wasmachine! Hierdoor vervaagt die mooie groene wassing en verliest ‘ie zijn vorm. Of hang jouw spijkerbroek in de badkamer als je een douche neemt. De hete stoom zorgt ervoor dat jouw jeans heerlijk fris ruikt!  

Tip 2: gooi ‘m de vriezer in

De Cast Iron Riser Slim jeans is een prachtige lichtblauwe jeans die perfect is voor warme zomerdagen. Stijl de spijkerbroek met een paar stoere witte sneakers en je kunt het hele seizoen door: van barbecues en knapperende kampvuren tot lekkere terrasdagen en nachtelijke feesten. Ruikt jouw jeans de volgende dag niet helemaal fris? Leg ‘m dan – gewikkeld in een kussensloop – een nachtje in de vriezer. Nee, echt waar! Dit is geen grap. Denimkenners zweren erbij. De vrieskou doodt namelijk de meeste bacteriën, alleen een hete was doodt ze allemaal. En dat wil je dus niet.
 

 

 

Tip 3: Was je jeans binnenstebuiten

PME Legend heeft een prachtige lichtgrijze slimfit jeans die perfect is voor dit warme seizoen! De spijkerbroek is stoer en zit erg comfortabel door de stretchstof en de regular waist. Hardnekkige biervlekken na een avondje stappen? En kan je jeans écht een wasbeurt gebruiken? Was hem dan voorzichtig, binnenstebuiten met koud water. Gebruik een beetje wasmiddel en geen wasverzachter: dat is rampzalig voor de wassing en vorm van je spijkerbroek. Stop jouw jeans nooit in de droger! Hierdoor gaat de stretch eruit en krimpt je spijkerbroek.


Kom zaterdag 28 april van 14.00 uur tot 16.00 uur ook naar het spijkerbroekhangen bij Lodewijk Mode. Wie het langst hangt wint een broek naar keuze!