Naar boven

Design you own

Maatpakken

Bij Lodewijk Mode voor Mannen hebben wij jarenlange ervaring in het ontwerpen en maken van maatpakken. Omdat het maatwerk betreft, verkopen wij onze maatpakken alleen in onze kledingwinkel op de afdeling business en maatpakken. Onze ervaren modeadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale pak. Maatpakken zijn bij ons al verkrijgbaar vanaf € 499,- en hebben een levertijd van ongeveer 4-5 weken. 

Design je eigen pak

Stel je eigen pak samen met ons maatpakkenprogramma. Kies een stof uit waar je je prettig in voelt, in je favoriete kleur. Ook de voering, stiksels en knopen zoek je zelf uit. Je hoeft niet langer consessies te doen, want je laat jouw pak helemaal naar wens maken. En als klap op de vuurpijl wordt je naam op een subtiele en stijlvolle wijze in je maatpak geborduurd. Met een maatpak van Lodewijk Mode heb jij een pak dat je op het lijf is geschreven en dat volledig voldoet aan jouw wensen. Onze maatpakken worden ook vaak gekocht als trouwpak! Nieuwsgierig? Kom gewoon eens langs in Franeker en laat je verrassen door alle mogelijkheden. 

Vergelijkbare kledingmerken

Een maatpak  is natuurlijk niet compleet zonder stijlvol overhemd. De overhemden van Ledub, Eterna en Marnelli zijn echte aanraders. Bekijk de collecties online in onze webshop!