Naar boven

Giordano

(16) (16 artikelen)
 

Giordano overhemden online

Giordano is, zoals de naam al doet vermoeden, een Italiaans modemerk dat vooral bekend is vanwege zijn mooie herenoverhemden. Het modemerk heeft al veel populariteit gewonnen in het Midden-Oosten en Azië, maar verovert langzaam maar zeker ook Europa en daarbij dus Nederland. Bij Lodewijk Mode voor Mannen vinden we Giordano een schitterende aanvulling op onze assortiment overhemden op de casual heren afdeling.

Overhemden met klasse

Giordano overhemden hebben een geheel eigen stijl. De stijlvolle overhemden vallen op dankzij het gedurfde kleurgebruik en de speelse details. De overhemden zijn licht gedetailleerd en hebben een perfecte pasvorm. Gecombineerd met een net pak voor de zakelijke aangelegenheden of bovenop een stoere jeans voor een vrije zaterdag,  is een Giordano overhemd geschikt voor vrijwel ieder kleedmoment.

Collectie

Giordano heeft dit seizoen een afwisselende collectie overhemden. Het begint bij een net wit overhemd en loopt uit tot een zwart overhemd met een all-overprint van bloemen in verschillende kleuren. Goed te combineren bij een spijkbroek, maar ook zeker geschikt voor bij je zakelijke outfit!

Vergelijkbare kledingmerken

Zijn de overhemden van Giordano helemaal jouw ding? Bekijk dan ook eens de collecties van A Fish Named Fred overhemden of Olymp overhemden.